Korg Pa50 benım kullanmış olduğum fulll ritimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Korg Pa50 benım kullanmış olduğum fulll ritimler

sahtekarlik yapmayin ritim var diyosun altinda bi bk yok ayip

Paylasimin bu seklide gercekten cok uzmanca valla bravo ornek paylasimin icin herkes icin bi ders ellerine yuregine aklina bilgine saglik

bu pa50 dosyasında bulunan NEW-NAME.SET yüklendikten sonra mı ritim klasörlerini orgda çalabilecez.bir de bu ritimler orga yüklenmeden direk çalınabilinir mi.saygılar...

bu pa50 dosyasında bulunan NEW-NAME.SET yüklendikten sonra mı ritim klasörlerini orgda çalabilecez.bir de bu ritimler orga yüklenmeden direk çalınabilinir mi.saygılar...

seti yuklemen lazım çunkü banktaki ritimler setteki kitlere ayarlı

sahtekarlik yapmayin ritim var diyosun altinda bi bk yok ayip

sana ne yazıyım ben bilemiyorum bunca insan ritimleri görmüş indirmiş yorum yapmış sen görememişsin allahından bul

piyanist kardeşim 1.sorumun cevabını aldım,ikinci sorum da ise seti yükledikten sonra ritimlerin klasörlerini orga kaydetmeden direk olarak çalabilir miyim.yoksa ritimleri orga yüklemem mi lazım.pal view proğramı ile setin tamamındaki performans sesleri ile tüm ritimlerini inceledim çok süper geldi bana.tekrar bu güzel paylaşımın için teşekkürler.saygılar......

kardeş eline sağlık indirdim 55 de deneyeceyim ritimlerini

piyanist kardeşim 1.sorumun cevabını aldım,ikinci sorum da ise seti yükledikten sonra ritimlerin klasörlerini orga kaydetmeden direk olarak çalabilir miyim.yoksa ritimleri orga yüklemem mi lazım.pal view proğramı ile setin tamamındaki performans sesleri ile tüm ritimlerini inceledim çok süper geldi bana.tekrar bu güzel paylaşımın için teşekkürler.saygılar......

vallahi yuklemeden çalınır desem yalan olur denemen lazım hocam ben denemedim o şekil ama muhtemelen çalması lazım pa50 satalı 2 yıl olmuştur aradan baya orglar geldi geçti elimden şu an net olarak bişeyler hatırlamıyorum inşallah işine yarar ha birde ritimler benim yazımım deyıl toparlama ritimler

emeye saygi

ellerin dert görmesin kardeşim......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...