korg pa3x mi yoksa pa3x pro mu ?

piyanist0606

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800-korg pa3x-yamaha tyros2
arkadaşlar konu başlığındada olduğu gibi hangisini tercih ediyim... ayrı özellikleri neler. pro alırsam avantajı ne olur. dezavantaşı ne olur ( uzunluğu dışında:D ) fiyat farkı nedir. bilgisi olan hocalarımdan bilgilerini bekliyorum inşallah...

Cevap: korg pa3x mi yoksa pa3x pro mu ?

pro aradaki fiyat farkına rağmen daha mantıklı.80 gb harddisk var ve motorlu ekran var ekran çok büyük bir kolaylık sağlıyor.pro 76 tuştur yani 6.5 oktav

Yer ve taşıma sorunun yoksa vede biraz iri yarı isen 6 tuş, değilse 61 tuş alırsan isabet edersin. Bendeki 61 tuş göbeğime yakışmıyor.

Yer ve taşıma sorunun yoksa vede biraz iri yarı isen 6 tuş, değilse 61 tuş alırsan isabet edersin. Bendeki 61 tuş göbeğime yakışmıyor.

abi acil diyetisyene gitmen lazım hehehehehehe

2005 yılında 12 kg vermiştim iki ayda. Bir yıl sonra fazlasıyla aldım. Senin armut bahçende bir ay çalışsam iş tamam da....

gel abim bizim çiftliği bir uçtan bir uca yürüdükmü 1 km yürümüş saylırızz:)

hocam yer sorunum yok... sordum ankarada 200 euro fark varmış. bence ufak tefek de olsa fark var bence 76 tuş daha mantıklı geldi bana hdd ekran tuş vb özellik farkı var... pekki hoparlör vavrmı her iki modelde de.... yani evvde kullanabilmem için orjinal hoparlör geliyomu üstünde. ben ev kullanıcısıyım...artı birde 800 seti yüklenir mi pa3x ve prosuna.

hocam yer sorunum yok... sordum ankarada 200 euro fark varmış. bence ufak tefek de olsa fark var bence 76 tuş daha mantıklı geldi bana hdd ekran tuş vb özellik farkı var... pekki hoparlör vavrmı her iki modelde de.... yani evvde kullanabilmem için orjinal hoparlör geliyomu üstünde. ben ev kullanıcısıyım...artı birde 800 seti yüklenir mi pa3x ve prosuna.

Orjinal hopörlör eksra her ikisine takılıyor ve 350 euroya satılıyor. Set her ikisine de aynı yükleniyor.

Orjinal hopörlör eksra her ikisine takılıyor ve 350 euroya satılıyor. Set her ikisine de aynı yükleniyor.

hocam cevap için çok teşekkürler. yani 800deki seti(global hariç) yüklesem aynı olurmu sesler ritimler de bi sıkıntı çıkarmı. convert felan yapmaya gerek varmıı....sonradan pişman olmayım. ben tasavvuf müziği ile uğraşan bir müzisyenim. setim kendime özelll. o açıdan sordum piyasada yok yani bu set...

hocam cevap için çok teşekkürler. yani 800deki seti(global hariç) yüklesem aynı olurmu sesler ritimler de bi sıkıntı çıkarmı. convert felan yapmaya gerek varmıı....sonradan pişman olmayım. ben tasavvuf müziği ile uğraşan bir müzisyenim. setim kendime özelll. o açıdan sordum piyasada yok yani bu set...

%95 sette çıkmaz % 5 şinde çıkabilir. Piyasada dolaşan çok az sette sorun çıktığını gördüm. Oranı tecrübelerime göre verdim.