Korg Pa3X Buyrun-keşanlı mustafa

Cevap: Korg Pa3X Buyrun-keşanlı mustafa

haklı olabilirsiniz....
ben sadece forumda ingilizce yazan yorumlardan okuduklarımı paylaştım...
ama iki resimdeki sol üst kasa bölümü farklılığı beni biraz şüphelendiyor açıkcası...
Resimler pro kişilerce yapılmış. Diyelimki korg aşığı birisi çizdi. O özellikleri kim bilebilir. Mesela açılışı hızlandırmak için hiç telaffuz edilmeyen pil mevzuu...Bunu korgla birşekilde ilgisi olan bilir....

Resimler 3ds max ile modellenme yoluyla yapılmış.

Anlayacağınız konsept tasarımlar.

Zamanında iphone 4 görücüye çıkamdan da böyle tasarımlar etrafta dolanıyordu, nabız yoklamak, piyasayı pa3x e çekmek, tasarım konusunda kullanıcı yorumlarını almak için.

Biliyorsunuz bu tarz aletlerde ilk önemli olan tasarımdır.

Bu tarz tasarımların piyasada korg hayranları tarafından modellenmiş olabileceği gibi korg grafikerleri tarafından da modellenip dışarı sızdırılmış olabilme ihtimali var ama bana göre ikinci ihtimal çok düşük.

bu resimlerin fake olduğu besbelli hiçbiri birbirini tutmuyor ortadaki mesela ekranın yanında yuvarlak pot var ses potu gibi diğerlerinde yok

Arkadaşlar diğer sitelerde yazan bilgiye göre bu yeni çıkacak cihazın çalışmalarında alınmış bir bilgi.Kısacası bu korg un ar-ge sinden sızdırılmış bir bilgi.Daha henüz neleşmiş bir isim ve resim bilgisi yok.tasarım aşamasında olan bir çalışmanın gizli bilgilerinde alınmış resimler.

Arkadaşlar diğer sitelerde yazan bilgiye göre bu yeni çıkacak cihazın çalışmalarında alınmış bir bilgi.Kısacası bu korg un ar-ge sinden sızdırılmış bir bilgi.Daha henüz netleşmiş bir isim ve ürün resim bilgisi yok.tasarım aşamasında olan bir çalışmanın gizli bilgilerinde alınmış resimler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

koskoca konsept yazıyor orada sadece modelleme programları ile yapılan projesi tıpa tıp aynı olucak diye birşey yok ama ürün büyük ihtimalle böyle birşey olucak

Yaa cihaz güzele benziyorda neden bu pa x serileri hep birbirine benziyor. Ne acayip yaa dümdüz. Yani nebiliyim biraz daha görsellik katabilirler. Sonuçta güzel gören güzel düşünür güzel düşünende güzel çalar. Böyle olmamalı.

tabiki bu fake yani gerçek değil sadece birileri kendi çapında designer yapmış.

kaporayı verdik siparişide verdik...merakla bekliyorum