Korg Pa3X Buyrun-keşanlı mustafa

Cevap: Korg Pa3X Buyrun-keşanlı mustafa

bu arada bu ay sonu aletin numunesi geliyormuş istanbula...duyurulur...:D...

Fake olup olmadığını bilmiyorum ama bildiğim şey özelliklerini bilen birisi yazmış. Kafadan bilgiler değil. BasariStudios USA (nedim) kökenli bilgi. Bu arada 2 GB flaş disk ram var....

Bu tip ve özelliklerle yamaha tyros müşterilerinin begenisinisini kazanacağını düşünüyorum. Tabi yamaha hızla cevap vermezse .Zira tyros 4 nden sonra hızla s modeli konuşulmaya başladı. Türkiyede zaten tekel..Bu nedenle ilave müşteri yerine Pa 2x ve 800 ün fiyatlarını düşürür.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ama pa800ün üretimi bitecekmiş galiba yılbaşından sonra duracakmış üretimi...ööle bi muhabbet var..

bence tamamen bir hayal ürünü 1.resimdeki siyah modelde solda ribbon varken beyaz renkde yok ikiside 6.5 oktavken beyazda ve 5 oktavlık modelinde yok.. aynı modeller arasında oktav farkı olabilir ama ribbon gibi bir özelliğin kısıtlanacağını zannetmiyorum..

photoshop bu arkadaslarr

5 bucuk oktavından 1 tane patlatacağım. duruşunda asalet var. Sahnede dursun yeter :)

Resimlerin fotomontaj olmadığı anlaşıldı. Hayırlı uğurlu olsun...Paraları biriktirmeye başlayın...Korg kullanım oranı %90 dan 95 şe çıkacak....

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben netten biraz araştırdım...
yabancı bir sitede 2010 un 4. ayında bir başlıkta bu resimleri paylaşmışlar, tesadüfen rastladım...
zaten ingilizce olarakta : " bu cihazlardan hangisi sizce pa3x olabilir?" diye sormuş...
çünkü ilk resimle 2. resimdeki kasaların sol üst bölümü farklı...

pa3x in çıkacağı kesin...ama bu resimler olmadığıda ortada...
cihaz ın 2011 de tanıtılması bekleniyor...

ben netten biraz araştırdım...
yabancı bir sitede 2010 un 4. ayında bir başlıkta bu resimleri paylaşmışlar, tesadüfen rastladım...
zaten ingilizce olarakta : " bu cihazlardan hangisi sizce pa3x olabilir?" diye sormuş...
çünkü ilk resimle 2. resimdeki kasaların sol üst bölümü farklı...

pa3x in çıkacağı kesin...ama bu resimler olmadığıda ortada...
cihaz ın 2011 de tanıtılması bekleniyor...
korgda yetkili kişinin açıklaması var. montaj olmadığı, açıklayanın başına iş açtığı yolunda....

korgda yetkili kişinin açıklaması var. montaj olmadığı, açıklayanın başına iş açtığı yolunda....

haklı olabilirsiniz....
ben sadece forumda ingilizce yazan yorumlardan okuduklarımı paylaştım...
ama iki resimdeki sol üst kasa bölümü farklılığı beni biraz şüphelendiyor açıkcası...