korg pa1x tavsiye?

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
meraba karar verdim or700v2plustan ve pa 80 den vaz geçtim hedefim pa 800 ama şimdi onu alamam pa1x istiyorum EMO BOARD - MP3 BOARD - CD READER
olma şartıyla nasıl bir alet önerirmisiniz bildiğim kadarıyla mikrofon takılıyor beat controlde var fiyatları endir ikinci eli tavsiye edermisiniz.

Cevap: korg pa1x tavsiye?

Sound olarak çok çok güzel bir cihaz. Kasası da oldukça sağlam. Temzi ve ful olanını bulursanız bence alın.

Sound olarak çok çok güzel bir cihaz. Kasası da oldukça sağlam. Temzi ve ful olanını bulursanız bence alın.

teşekkür ederim utar müzikte buldum bakalım 3500 istiyor bu arda ikimzide pa 55 tr kulalnıyoruz:D

pa1x gerçekten görünüm olarak on numara bi alet hep almak istemişimdir şimdide olsa hayır demem yanlız bi önerim olacak size 1x yerine bi müddet daha bekleyim pa800 almak bence daha iyi olur çünkü hafıza için söylüyorum bunu 64 mblik bi pa800 bile bi zaman sonra yetmiyo ama yükselte bilme sansınız var o yüzden o daha akıllıca olur diye düşünüyorum tabiki pa1x ve 800 her ikiside on numara ve her yönden kaliteli aletler benim düşüncemi söylemek istedim =)

valla pa1x de gönlüm kaldı utar müzikte tam ful 3500 istiyor

teşekkür ederim utar müzikte buldum bakalım 3500 istiyor bu arda ikimzide pa 55 tr kulalnıyoruz:D

evet ikimiz de pa55tr kullanıyoruz hocam, şu anda memnunum ben :D

pa1x malzeme kalitesi ve saund konusunda pa800 den daha üstün bi cihaz ama nevale ve diğer tüm konularda pa800 daha üstün.. pa1x in baya ağır olduğunu duydum, sürekli taşıyacaksan fıtık olursun alimallah .d

BEN OLSAM PA1X ALIRIM BOZULMAZ TAŞ GİBİ ALET BENDE ARABA YOK TAŞIMAYA RAZI OLDUM 19.5 K.G 32MB HAFIZA YETİYO 128 OLSA NE ÇIKAR NERDE ÇOKLUK ORDA YOKLUK :):):):) pa800 bende vardı 256 mb aradğm ritim bulamıyodum alet çok ağırlaşmıştı sattm aleti iyce incele yuksek cıhazlar ılk karışık gelir

ben ikisini de kullandım. 1x in sound farkı falan yok kendimizi kandırmayalım lütfen. Pa800 tavsiye ederim pa1x de güzel alet ama ağırlığı başa bela maalesef. pa800 + 256mb kullanıyorum gayet de memnunum

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri