Korg pa1x almayı dusunuyorum

Cevap: Korg pa1x almayı dusunuyorum

Pa800 var haftanın 4günü bende arkadasın orgu pıcbendı bozuldu rem yandı uğraşmak istemiyorum

Ali ilk mesajinda pa80 le arasinda fazla Fiyat farki yok diyor onu bir pa800 yapiver ;)

Günceldir arkadaşlar

pa1x çok güzel alet çok sağlam ve sorunsuz, ammaaa gel gelelim ki bel fıtığı yapacak kadar ağır.. Satarken de alıcısı nadir oluyor maalesef ki.. Ben pa800 tavsiye ederim, ben öyle yaptım çünkü :)

pa800 var arkadasta arada kullaniyorum derdi hic bitmiyo pa1x ariza cikarmaz pa1x in kolaylaliklarini yazarsaniz memnun olurum mp3 board cdrw dwdr hardisk ne ise yarar neyonde kolayliklari olur dwdr la fılmmı ızlıycem:):):):)

Bence Pa1x ile pa80'i kıyaslamak çok mantıksız birşey hocam.

-Harddiskine bütün setleri verileri atıp anında ulaşabilirsin.
-Vokaler olayı var. Orga mikrofon bağlayıp vokal alabilirsin.
-3 mikrofon girişinden bir tanesi Canon jak ve sesi daha sağlam veriyor.
-Ekranın önündeki sürgülerle Bass, Accomp, Davulları anında kısıp yükseltebilirsin. ve bu senin sahnede performansını düşürmez. İşini kolaylaştırır.
-Klavye tuşları yarı hassasiyetli olup çok dayanıklı ve kullanışlıdır. Bu tuşlar asla Pa80, Pa800 ile kıyaslamaz.
-Dokunmatik ekranlıdır.
-Hardiskin içine sınırsız şarkı sözü atıp, sözleri ekrandan okuyabilirsin. Bu da seni yanında defter taşımaktan kurtarır.
- Eğer Cdsürücüsü var ise TRACK şarkıları çaldırabilirsin.
-Start-Stop ve Sync Start/Stop orgun sol tarafındadır. Senkop yaptıktan sonra Syncyi kapatmak için çok uğraşmazsın. Elin akorda iken ufak bir hareketle ritimi durdurmadan kapatabilirsin.
-Saundu o kadar güçlüdür ki, ne pa80 nede pa800 onun sesini bastıramaz.

Yani hocam, sen yada başka bir dostumuz, Pa1x i hala pa80 ile kıyaslamak isterse ayıp etmiş olur.

Konuyu komple okursanız daha iyi anlarsınız benı pa80e 2400 tl vericeğim 1x alırım daha ıyi bunu demek istedim hocam peki boardsız set öneriniz nedir

guncel set tavsiyelerinizi bekliyorum yarin cihazi aliyorum

satılık pa 1 x var full..ilgilenirsen pm atabilirsin ;)

Benim kendi fikrim pa serisindeki en güzel saund...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri