- Enst.
- KORG PA 1000+EMO_SD
Cevap: korg pa 900
ben 2 yıldır hem pa900 hem 3x kullanıyorum. emo usb 2 ve kendi düzenlediğim setlerim var 1 yıl sonra ne değişecek ???
Bu yazdiklarini 1 yil kadar sonra sana hatırlacagim.size inanip o oyuncak teneke yi alan insanlar ellerinden zararina cikarip alabilenler 3x e alamayanlar ise pa800 e donus yapmaya başladığında ki bu çoktan başladı kulaklarin yanarkenvicdanin rahatmi diye soracafin sana dostum. Bak ben alayli müzisyen değilim. Elindeki pa 80 ni satip pa 900 alan v3 bir ay gecmeden o teneke aleti 1200 lira zararina elden cikaran ve muzik dukkanlarinda dolaşıp elindeki parayla tekrar temiz pa 80 arayan (ki bu cok zor) insanlar tanıyorum ben.ve senin gibi pa 900 u methedenlere sabah aksam saygi sevgi sunuyor.........medelli olayina gelince teknolojik acidan medelli daha iyi demedim.dantenin daha tok daha temiz soundu var pa 900 den dedim.maxx audio dan bahsetmişsin pardon bilmiyordum
ekolayzir ile oynamiyorun bile.zira kemik gibi cam gibi ses aliyorum.sen pa 900 un ekolayziri ile ayar yapmaya devam et.benim fazla zamanim yok
![]()
ben 2 yıldır hem pa900 hem 3x kullanıyorum. emo usb 2 ve kendi düzenlediğim setlerim var 1 yıl sonra ne değişecek ???