Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Sağlam temiz korg pa800 olması dikkat etmen lazım. Diğer yandan Korg Pa1000 üst versiyonu pa800 un güzel.. bu yazdıklarım 2 org.. tercih sizin saygılar..Kolay gelsin sizce korg pa 700 korg pa1000 be Korg pa 600 almak mantikli mi korg pa 800 alsam beni yari yolda birakir mi tamir gerektirir ki surekli
Merhaba bütçem 30 bine kadar cikabilirim 30 bin bandinda korg pa800 den iyi org var mipa800 çok temiz olması lazım set boyutu ne kadar küçük ise o kadar hızlı açılır bütçen var ise pa1000 al derim
Pa3XLe kullanıcısıyım aletten memnunum metal kasa hızlı işlem kasada el izi bırakmaz sorunsuz donma kasma olmaz buda senin için bir seçenek ben olsam pa800 hiç bulaşmam kaç senelik alet pa800 göre pa3xLe yeni alet 30bin bandında bulabilirsinMerhaba bütçem 30 bine kadar cikabilirim 30 bin bandinda korg pa800 den iyi org var mi
ses ve ritim atilabiliyor mu set yukleyebilir miyimPa3XLe kullanıcısıyım aletten memnunum metal kasa hızlı işlem kasada el izi bırakmaz sorunsuz donma kasma olmaz buda senin için bir seçenek ben olsam pa800 hiç bulaşmam kaç senelik alet pa800 göre pa3xLe yeni alet 30bin bandında bulabilirsin
ses ritim dışardan sample yükleyebilirsin şöyle söylyeyim bence düz pa3x verseler değişmem pa800 ün üst modeli pa3xLeses ve ritim atilabiliyor mu set yukleyebilir miyim
Yeni versionlara geçti.. yani yok..sifiri yok mu
peki muzik evlerine bakiyorum yenilenmis korg pa800 diyor ondan alsam beni 2 veya 3 yil idare eder miYeni versionlara geçti.. yani yok..
KORG Pa800 256mb yenilenmiş oldumu al benim düşüncem saygılar..peki muzik evlerine bakiyorum yenilenmis korg pa800 diyor ondan alsam beni 2 veya 3 yil idare eder mi