piyanistyekta
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Arkadaslar korg pa 800 mü pa1x mi alsam cok kararsız kaldım herkes farklı konusuyo cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
pa1x kasa sağlamlığı bakımından pa800 den daha iyi diye biliyorum ama 800 den daha ağır.hafızasının pa800 den düşük olduğunuda duymuştum.pa1x de disket ve cd rom var pa800 de ise usb desteği var.pa800 nevale bakımından pa1x den daha zengin bütün bildiklerim bunlar![]()
evde kendin kullanıp set vs hazırlayabiliyorsanız pax1,piyasa da çalışacam derseniz tartışmasız pa800.
pa1x kasa sağlamlığı bakımından pa800 den daha iyi diye biliyorum ama 800 den daha ağır.hafızasının pa800 den düşük olduğunuda duymuştum.pa1x de disket ve cd rom var pa800 de ise usb desteği var.pa800 nevale bakımından pa1x den daha zengin bütün bildiklerim bunlar![]()
1x mp3 ü transpoze etmez. 1 x squancer etmez. 1 x in dahili ekolaizer i yoktur. Tuşları da pa800 kadar kolay kırılabilir ki çok defa tamir ettim. pitch bend pa800 le aynıdır. Kasa aliminyumdur fakat çok ağırdır ki kimse klavyesine çekiç ile vurmadığı için 2 kasa arasında hayati önem taşımıyor, boza silinmesi için bir şey diyemem. 1 x in hafızası 16 mb olmak kaydı ile 32 mb ye çıkıyor. Ancak pa800 64mb ve daha da artırılabilir.
pa1x işlemcisi ile pa80 işlemcisi aynıdır, rx teknolojisini desteklemez. pa800 ile pa2x pro işlemcisi aynıdır, aynı şekilde rx teknolojisini destekler. Dolayısıyla yeni işlemcinin sound olarak eski işlemciye göre daha iyidir. piyasadaki pa800 setleri pa800 ün gerçek sound unu ortaya koymaz ki çoğu sesler ve ritimler pa80 den devşirme olduğu için bazı ton sorunları ortaya çıkar.
Nerdeyse 30 kiloya yakın bir cihazı ....neyse..