KORG Pa 800 Kilitlenme Sorunu Yardım Talebi

• Konbuyu başlatan korg27
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 3K

korg27

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
klavye
Sahnede programı yaparken birden dondu bi ara ork ilk defa oldu ve orku kapattım açtım düzeldi sebebi ne olabilir lütfen cevap bekliyorum şimdiden çok teşekür ediyorum ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: KORG Pa 800 Kilitlenme Sorunu Yardım Talebi

Sayın piyanist_asi

Açtığınız bütün konular PA 800 yardımı hakkında. Bu gayet doğal fakat daha hızlı yanıt almak istiyorsanız önce aldığınız yere ya da satın aldığınız kişiye sorabilirsiniz. Öncelikle bu tür sorular için formumuzda ki konuları araştırmanızı öneriyorum. Ayrıca açtığınız konularda konu başlıklarını çok fazla gereksiz yere uzatmayın.

Örnek:
PA 800 yardım allah rızası için arkadaşlar çok acil ... gibi bir başlık atmanıza gerek yok. Çok daha kısa ve öz olarak : PA 800 Hakkında bir soru şeklinde yazabilirsiniz. Tüm konularınızın konu başlıkları tarafımdan değiştirilmiştir. Konularınız da doğru yerlere taşınmıştır. Yardım isteklerinizi orgunuzun markasının bulunduğu topiğe açınız. Satıyorum bölümüne değil...

Lütfen Forumu daha dikkatli ve özenli bir şekilde kullanalım...

Ayrıca Klavyelerdeki kilitlenme sorununun yüzlerce sebebi olabilir. Sonuçta bu elektronik. Bu kilitlenme sizin org üzerinde yaptığınız en son işlemle alakalı da olabilir. Hızlı komut verme yada orgu yanlış kullanma vs gibi. Sonuçta KORG PA 800 Profesyonel bir sahne aletidir. Doğru kullanmak gerek...

İyi çalışmalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: KORG Pa 800 Kilitlenme Sorunu Yardım Talebi

Korg pa 8oo vs 2.02 format ve os dosyasına acil ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim