Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?

Cevap: Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?

Şhasen ben şu Flash Kart mevzusundan kurtulmak isterim başka birşey istemem...Şöyle bi Usb, sınırsız kit, Sınırsız Sample Sesler...Mp3 Board vs hiç umrumda değil...Artık kartsız Pa80 istiyoruz değilmi :)

Şöyle bi Usb, sınırsız kit, Sınırsız Sample Sesler...Mp3 Board bnde bunlar olsun kartlı kartsız önmli değil yeterki bunlar olsun da yinede kart olsun pa80 de o bizim prensesimiz ya ona çıkan ürün büyük bi ihtimal işimize iyi yarayacak birşeye benziyo abilerimizin dediğine göre.. yeterki çıakrın böle şler ki şahsım için konusuyorum pa 80 i alimizden çıkarmayılım farklılık olsun yani saund a alışıldı pa 800 almak istiyorum oda şu anda adam gbi programı yok pa80 den alıntı rtimlerin kitlerini değiştirmişler hep.. herneyse uzatmayım bu 2 gün ün sonun da inş bizi tatmin edecek birşey çıkacaktır umarım :) şimdiden teşkkür

abi ben aleti yatagin altinda curutuyorum celik canta 16mb kart tertemiz org 1000euro suan almanyada satmaya useniyorum guzel birseydir cikan umarim yoksa vericem gitsin 800 den sonra o biraz hafif kaldi saygilar

bence usb olabilir veya 800 de olduğu gibi hafıza yükselebilir fenada olmaz yani

arkadaşlar müjde dijital ekran geliyor pa80ne.

pa80e bu saatten sonra olsa olsa usb okuyucu olur.başkada da bişey olcağını zannetmiyom.

Bence;
1.USB flash disk okuma özelliği veya 512 mb flash kart
2.dokunmatik ekran (bu biraz zor) :))
3.extra ram
4.mp3 boart
5.Türkçe
Bu özellikleri korg firmasından beklemeyin,bunu yapsa yapsa bizden biri yapabilir.Korg en son o.s olarak güncelleme yapmıştı.Adamlar kerizmi pa800 pax pro2 falan, KORG bu orgları eğer böyle özellikler çıkaracaksa nasıl satış yapabilsin.Fazlada umutlanmayın bence kart olarak yine 16mb dan fazla okuyamaz O.S yani sistemin,Ram'in değişmesi lazım yani komple devrenin değişmesi demek oda mümkün değil.HAYIRLISI BAKALIM NEYMİŞ...

pa80 in tek eksigi 16 mb ile sınırlı flash kartı. başka birşeye gerek yok.

Arkadaşlar pa80 16 mb ile sınırlı değil 64 lük kartla istediğimiz sample ve style ı set yüklemeden okutabiliyoruz.Arabistanda usb modül takılı 80 ler oldugunuda biliyoruz.İnşallah daha farklı birşeyler olur bu tahminime göre

Ekli dosyalar

• http---www.musitronics.de-musitronics.org-manuals-user-PA80-USER.PDF - Adobe Reader.jpg
    http---www.musitronics.de-musitronics.org-manuals-user-PA80-USER.PDF - Adobe Reader.jpg
    4 KB · Görünümler: 253

bence yeni bir kart çıkacak artık türker mi yapar emo mu bilmiyorum ama sanmıyorum aletin geliştirileceğini..bekliyoruz yinede tabi :)