Korg pa 80 mi? Roland gw8 mi?

Cevap: Korg pa 80 mi? Roland gw8 mi?

Saçma sapan bir konu açılmış yine

Niye böyle bir saçma konuya yorum yapıyosunuz ki o zaman,gidin işinize bakın

abi düğün için en baba alet korg şu an özellikle trakya yöresi güncel ritimler falan orgun sert olması pa80 nin ritimlerine su an gw8 yanına bile gelemez.ben su an pa80 kullanıorum ses olarak o kadar iyi diyemem fena dehil ama rolandın saxları olsun lead lar falan çok güzel ona bişey diemem roland ses olarak çok iyi ama ritimler hep nostalji. buda benim fikrimdi herkesin fikrine saygı duyarım...

Ben biliyorum dediğimi hiç hatırlamıyorum, sen söylede farklarını öğreneyim, biliyorsan tabi

Ne farkları var ki? ikisinide inceledim her ikisindede aynı sesler ,ritimler mevcut başka ne farkları var ki?

Bu ne demek güzel kardeşim, madem sesler aynı ritimler aynı geriye ne fark kalacak.

ikisinide incelemişsin, hangisi beğendiysen git al.

PA80 PİYASA ALETİ İŞLENİŞİNE GÖRE DEĞİŞİYORUM Bİ ABİM 52 YAŞINDA PA80 İLK ÇIKTIĞINDA ALMIŞ OZAMANLAR KART NERDE 8MB YEŞIL KARTI ZAR ZOR BULMUŞ AyLARCA UĞRAŞMIŞ ORGU İŞLEMİŞ PA1X LE TAKAS TEKLİFİ KABUL ETMİYO HERKESİN ORGU KENDİSİNE GUZEL Bİ ARKADAS MP3 BOARD DAN BAHSETMIS MP3 BOARDU BILMEM AMA PA80DEN TUT İ30A BILE MP3 TAKIYO BAHSETTIM KISİ VCD TVYE BAĞLANAN MP3 ÇALARDAN SOKUP KENDI PA80NINE BAĞLARKEN GORDUM