Korg pa 80 mi? Roland gw8 mi?

Cevap: Korg pa 80 mi? Roland gw8 mi?

bunlar kıyaslanacak aletler değil tabiyki pa80 gw8 in kıyaslanabileceği org i30 veya pa50 belki olabilir bu tabiyki benim fikrim

pa 80 tabiki on numara alet

Ne farkları var ki? ikisinide inceledim her ikisindede aynı sesler ,ritimler mevcut başka ne farkları var ki?

öncelikle arada 1000 tl den fazla fiyat farkı var ikincisi 80 sample alıyor gw8 almıyor sonra yıllardır kullanılan bir cihaz hertürlü ritim ve sesi işlenilmiş olarak bulabilirsin pa 80 daha pratik sahnede rahat edersin mikrofon girişi var 80 de yani her türlü gw8 i ezer zaten aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundur hem sitede bile 80 ritimlerini gw8 e uyarlamaya çalışan arkadaşlarımız var paran varsa 80 al rahat edersin yada pa 500 fln al

Ne farkları var ki? ikisinide inceledim her ikisindede aynı sesler ,ritimler mevcut başka ne farkları var ki?

bu nasıl bir soru şeklidir kardeşim, Madem arasındaki farkı biliyorsun kendin nasıl biliyorsan öyle yap, sanki mağazadaki satıcıya soru soruyorsun.

bunlar kıyaslanacak aletler değil tabiyki pa80 gw8 in kıyaslanabileceği org i30 veya pa50 belki olabilir bu tabiyki benim fikrim

roland gw8 ve korg i30 veya pa 50 mi? ikisinden de daha iyidir gw8, bence bunlar kıyaslanamaz...

iki aleti de kullandım.pa80 açık ara önde.italyan malı.gw8 çin malı.bu yeterli zaten....

herkezin malı kendine büyük gelir :))) yanlız bir şey kafama takıldı fiyatı pahalı oluncamı birşey pahalı oluyor her şey fiyatla endekslimi ikisininde özelliği farklı alet iki alet kıyaslanmaz bence artıları olduğu kadar eksileride var ikisininde Tek gerçek var oda senin olan alet en iyi olanıdır

iki aletinde kendine göre üstün yanları var gw8 deki synth sesler klavye ve pitch bend kalitesi özellikler pa80 de yok pa80 deki sample olayıda ritimlerde gw8 de yok ikiside farklı aletler