korg pa 600

benjamin

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg is 40
arkadaşlar 600 800 loplarını okutamıyorum yeni güncellemesi cıkmadımı

Cevap: korg pa 600

selam yavs arkadaşlar ben sizleri anlamıyorum pa800 e kafayı taktınız iyice org ilk alınışda boş sıfır org dur kendinize göre orga şekil verdikçe org güzelleşmeye daha verimli olmaya başlar ben pa 600 e 800 oluyor diye niçin 800 yükleyeyim aslında 800 seslerini ve ritimlerini 800 kadar düzgün dolgun vermiyor pa600 biraz mekanik ses veriyor dikkat ederseniz iki orgu yan yana koyup açın ayni ritimde bile ton farkını göreceksiniz ben size başka orglardan da yardım alıp iyi bir set oluşturmanızı tavsiye ederim ben yapdım performans olarak ton olarak gerçeği yakaladım fakat müzisyen camiyasının tembel hazıra konma çabası beni çok kızdırıyor 52 yaşındayım fakat org ile oynuyor ne yapılacağını buluyorum ben yapabiliyorsam sizler hayda hayda yaparsınız fakat yeri geliyor sabaha kadar orgun başında oluyorum sırf bunlar için benim uğraştığım kadar uğraşın pa600 ün 800 ün bile üstüne çıkabildiğini göreceksiniz kötü org yoktur arkasındaki adamın yeteneği kadar çalan org vardır saygı ve sevgilerimle abi tavsiyesi sadece :)