korg pa 600 QT DÜĞÜN PERFORMANSI

erdinc17

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaşlar pa 600 qt yi düğünlerde kullanan varsa deneyimlerini ve fikirlerini paylşabilirlerse sevinirim.teşekkürler

Cevap: korg pa 600 QT DÜĞÜN PERFORMANSI

konu serbest konular bölümüne taşındı..

klavyeyi aldığımdan beri 8 -9 düğün çaldım sıkıntı yoktu cihazda iyi .fakat geçtiğimiz haftasonu kullandığım mixeri ( behringer ) 2 3 defa kitledi .pa80 i aradım o an

klavyeyi aldığımdan beri 8 -9 düğün çaldım sıkıntı yoktu cihazda iyi .fakat geçtiğimiz haftasonu kullandığım mixeri ( behringer ) 2 3 defa kitledi .pa80 i aradım o an

nasıl yani hocam mixeri klavye nasıl kitledi anlamadım :)

adamlar ne alet cıkarmıs önüne geleni kilitliyor =)

adamlar ne alet cıkarmıs önüne geleni kilitliyor =)

sanmam hocam bana pek mantıklı gelmedi. alet söylerken bizide kitlerse kim açacak damatla gelin açar sanırım :D....

bende aldım bakalım 600 ilk programda deneyimlerimi yazarım.

araya bir 100 lük ateşlesinler bülbül gibi söylersin =) hayırlı olsun

sayın arkadaş düğüne gittim son derece güzel pa 800 seti yükledim gümbür gümbür.

ben düğünlerde kullanıyorum daha önce pa 800 kullanıyordum çok arıza yaptığı için satıp pa 600 aldım salonda kullanıyorum gayet memnunum 800 de kullandığım seti yükledim hiç bir problem yok bence düğün için uygun bir alet hatta ilk aldığımda adıyaman düğününde kürtçe okuyan sanatcıya uzun hava bile çaldım bayağı canlı çıktı youtubede olcay bayram pa 600 yazarsanız videoyu görebilirsiniz.:)