Korg Pa 600 / Pa 600 Musikant / Pa600 QT

Cevap: Korg Pa 600 / Pa 600 Musikant / Pa600 QT

Bu org satar.

Türkiye'ye ne zaman geliyor?

aslinda yazmak istemiyorum ama ben aleti 1050 euro ya aldim 3 haftaya kalmaz gelir ben korg pa600QT modelini aldim öteki 999 euro

bunu daha önce sizlere bildirmistim fakat hala soruluyor fiyat nekadar diye türkiye satislarindada pek fiyat oynamaz sanirim

saygilarimla

aslinda yazmak istemiyorum ama ben aleti 1050 euro ya aldim 3 haftaya kalmaz gelir ben korg pa600QT modelini aldim öteki 999 euro

bunu daha önce sizlere bildirmistim fakat hala soruluyor fiyat nekadar diye türkiye satislarindada pek fiyat oynamaz sanirim

saygilarimla

ertan bey öncelikle hayırlı olsun cihaz hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

benim resimden ve bazı özelliklerden çıkardığım netice olumlu.
dış kasa üst panel hariç eski M1 ler gi derli toplu
ekran 7 inç kronos gibi .sadece ekrandan bile cihazı kullana bilirsin :)
swiç yerleşimi klasik pa serisi fakat sadeleşmiş sürgü potanslar kaldırılmış
bender pa3x /m3 çok iyi
scale güzel
usb bağlantılar yeterli
boyutlar ve kilo ideal 11 kg
pcm yeterli
tr fiyatı merak konusu????eger fiyatta rakiplerinegöre uygunsa çok iyi

bence topaç gibi alet çevir çevir çalll

Arkadaşıma katılıyorum. ancak pa 500 ün sol kısmında ki QT scalası aynen bu cihaza konmuş. pa 500 tr den ayıran 3 önemli farkı 96 mb user pcm hafızası dokunmatik ve büyük ekran birde usb bağlantısı. yani bunlar tabiki önemli şeyler ama pa 500 tr den çok farklı bir cihaz deil yakın fiyatlara satılacağını umut ediyorum. Zira bende almayı planlıyorum.

Birde arkadaşlarım dan şunu rica ediyorum türkiyede ne zaman pazara sunulacağını bilen varsa lütfen paylaşsın bizlerle :) şimdiden teşekkür ederim...

pa500tr den en buyuk farki icindeki ,sesi olusturan ses islemcisi pa800-2x ve 3x ile ayni olmasi ;)

tesekürler cengiz ustam demo yolarim gelince veyada detayli bilgiler veririm

org a eco muzik tarafindan ileriki dönem set hazirlanacak tabiki bu set ücretli olacak fakat set in ücret öyle yüksek tutulmayacak bunu bizat eco erkan hoca söyledi zaten orguda ondan aldim oda musik storede calisiyor

belki sansim olursa ayin sonuna dogru elime gecer yoksa 11 ayin ilk haftalarinda olur

ben satis icin bilgileri bizat korg firmasindan ögrendim mail atim ve satis almanyada nezaman baslar diye sordum cevap cok gecikmeden 11 ayin ilk baslarinda bayilere yolanacani söylediler mail ler duruyor bende

bunu yazmamin sebebi ben zanetmiyorum türkiye piyasasina subat ayini bulsunkesin bilmiyorum fakat burda kasim da satsa basliyorsa sanirim aralik tada türkiyede olur sanirim

sizede tavsiyem sizde korg ga mail atip belki ögrenebilirsiniz nezaman piyasaya cikar diye

fiyat konusu ben 1050 euro QT icin ödedim fakat asli 1099 euro idi düz modeli yani QT olmayan 999 euro arada 100 euro fark var buda QT nun icindeki 70 mb olan set icin denildi.

korg pa600 musikant yok yani korgpa600 musikat diye org cikmmiyacak sadece aralik ayinda korg pa600 ü musikanta cevirmebilmek icin set SD kartlar satilacak

yani 2 cesit org cikiyor 1 korg pa600 bide korg pa600QT ama sitede hatirladigim kadar bir arkadasimiz bu konu hakinda

türkiyeye korg pa600 gelmeyecek sadece korg pa600 QT gelecek demisti
bunuda hatirlatayim

saygilarmimla

slm arkadaşlar ben pa80 almayı düşünüyorum ama bu alet pa80 den iyi midir sizlerin görüşü satışa sunulmasını beklemeye degermi sizce saygılar

Pa80' den daha iyi bir alet olduğunu sanmıyorum hatta pa80 daha iyi. Bu aletin satış fiyatı muhtemelen sıfır olması sebebiyle 2000tl ile satışa sunulur. ilerleyen günlerdede 1000tl den ikinci el piyasasına düşer. Ara modeller hep böledir iyi bişey olsa adı pa600 değil pa900 olurdu yada x4 olurdu. pa800 ile pa80 arası bazı özellikleri taşıyabilen bir alet olarak çıkarmışlar ama bence değil pa 80e yakın pa500 e bile yakın bir alet değil, Bi pa 80 demoları yada rtimleri dinliyorum bi pa600 ün yakınından bile geçmiyor:) Dersinizki ilerleyen günlerde setler yapılır performanslar hazırlanır güzel bişeylere dönüşebilir. Fakat unutmayalım temel nasılsa inşaat öle devam eder..