korg pa 55tr SES VE RİTİM demoları

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
değerli arkadaşlar daha önceki koymuş olduğum demoları bir konu altında topladım,pa 55 tr yi araştırmak isteyenler için iyi olur,eklemelere devam edecem,yakın zamanda sözlü ve güzel demolarla karşınıza çıkacam inşallah,bu demolar pa 55 tr ses ve ritimlerini merak eden bazı arkadaşlar için koydum,özellikle elektrolarını dinletmek için çoğu kere elektro kullandım,bendeki set özellikle düğün tarzı seti diyebiliriz,o yüzden düğün tarzı demolar koydum,iyi dinlemeler,ses ve ritim hakkında yorumlarınıza açığım,teşekkürler ilgilerinize

not,basit demolardır,

Ekli dosyalar

• feraza korg pa 55 tr yeni elektro bağlama.mp3
    942.1 KB · Görünümler: 435
  • feraza pa 55 tr kısa çiftetelli.mp3
    942.1 KB · Görünümler: 421
  • feraza pa 55 tr pesrev karatren.mp3
    938 KB · Görünümler: 284
  • ferazakorg pa 55 tr 1.mp3
    938 KB · Görünümler: 319
  • feraza pa 55 tr sırma elektro.mp3
    938 KB · Görünümler: 347
  • feraza pa 55 tr zurnalar.mp3
    942.1 KB · Görünümler: 363
  • feraza pa 55 tr 4telli.mp3
    942.1 KB · Görünümler: 320
  • feraza pa 55 tr kaptaş.mp3
    938 KB · Görünümler: 299
  • feraza pa 55 tr (KURU BAĞLAMA DEMO).mp3
    942.1 KB · Görünümler: 326
  • feraza pa 55 tr mey balaban düdük.mp3
    942.1 KB · Görünümler: 297
  • feraza pa 55 tr giresun karşılama.mp3
    942.1 KB · Görünümler: 272
  • feraza pa 55 tr yaylılar klarnet sl.mp3
    942.1 KB · Görünümler: 364
  • feraza pa 55 tr ordunun dereleri.mp3
    938 KB · Görünümler: 313
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: korg pa 55tr SES VE RİTİM demoları

İşi bilene gerçekten en güzel alet.Ben 4 yıl kullandım tek kelimeyle harika bir alet.Bir kere bile tamir yüzü görmedi pichbender bile değişmedim.Proğram gereği mp3 kullandığımız için sırf bu yüzden pa800 aldım.Proğramda fon müzik ihtiyacımız oluyordu.Ne kart derdi var ne ram derdi.İstemediğin kadar piyasada set mevcut tak fişi bitir işi misali.Kullananlara başarılar dilerim.

feraza abim bana bi ankara potporisi yapacaktın yapamadın sanırım abicim eğer yaparsan şunlar olsun misket hüdayda çekirge karyolla kocum benim dar geldiankara çayır biçiyom çayır kostak bunlar olsun abicim

feraza abim bana bi ankara potporisi yapacaktın yapamadın sanırım abicim eğer yaparsan şunlar olsun misket hüdayda çekirge karyolla kocum benim dar geldiankara çayır biçiyom çayır kostak bunlar olsun abicim

tamam gökhan kardeş bi ara yapar paylaşırım

memo kardeşim pa 55 tr hakkında bilgi sahibi olman adına ufaktan demolar koymuştum önceleri,belki işine yarar ses ve ritimleri dinlersen pa 55 tr hakkında az da olsa fikir edinirsin,

Demolar güzel harbidende.

zurna sesini orgumuzda kendimiz sıfırdan nasıl yazarız bilgisi olan varmı benim vip zurna biraz arızalıda :D

zurna sesini orgumuzda kendimiz sıfırdan nasıl yazarız bilgisi olan varmı benim vip zurna biraz arızalıda :D

zurna seslerini kullanarak ve değişik zurna seslerine yakın sesler kullanarak elde edebilirsin,efektleri yüksek tutmaman gerekir,

Birde baco synth sesi ile ufak bir demo yapabilir misin?