- Enst.
- KORG pa800
feraza kardeşim geçenlerde yine pa500 ile ilgili bir konuya yorumlarımı yazmıştım okumuşsundur..bu alet ilk çıktığı zaman kimisi tipini beğenmedi kimisi rengisi vb..bende bu yorumları okumuştum ve aletten soğumuştum..akrabam pa500 aldı bir gün aleti deneme fırsatım oldu..pa 500e giderken kötü bir alettir dandiktir diye düşündüm..bu arada bende pa80 kullanıcısıyım.. bu aleti tanımayan çamur atmasın.aletteki ritimler sesler pa80e göre 10 numara..peki bana sorarsanız sen neden pa80den 500 geçmiyosun..benim sabit çalıştığım düğün salonu var fakat dışarıya da bir çok düğüne gidiyorum..bu alet biraz narin ve hassas benim fazla dikkat etme gibi bir olanağım olmuyor kasa bakımından 80 ile devam ediyorum şuan ilerde daha sağlam bir alet almayı düşünüyorum..ama şu bir gerçekki pa500 e karşı önyargılı davrananlara sadece aleti gidip görmelerini öneriyorum..ben inceleyebildiğim kadar inceledim geçenlerde youtubede bir çocuk batı ritimlerle yabancı şarkılar çalmış ordaki batı tonlar o kadar hoşuma gittiki piyanolar ve vb. sesler..biraz hassas davrancaksın dikkat etceksin bu alet kullanılır vede harika bir şekilde işini görür..şu da var bu alette set sorunu yaşama gibi bir olasılığın yok adamlar sana her şekil vermiş ritim ve sesleri ölçüleri aynı olanlardan 4-5 çeşit koymuş zevkine göre çal..beğenmediysen üstünde değişiklik yap..saygılarımla..