USB VE SD CARD (HAFIZA KARTI)
değerli arkadaşlar pa 500 tr yeni aldım çok memnunum,pa500 tr gerçekten çok güzel bi org,disket olayı yok bu orgta yerine usb ve hafıza kart var,
cep telefonumun hafıza kartı bile oluyo

yeni teknoloji,herhangi bir sd kartı takabiliyorsunuz oluyor,set yükleyeceğim zaman herhangi bir hafıza kartına atıyorum seti sonra takıyorum orga yüklüyorum,gerçekten korg bu özelliği çok güzel yapmış,
DOKUNMATİK EKRAN OLAYI;
dokunmatik ekranla hiçbir tuşa basmadan sadece ekrandan herşeyi dokunarak halledebiliyosunuz,ses bankları ritim bankaları,tek dokunuşla ekranda karşınızda,oktav transpoze v.s herşey tek dokunuş,çok hızlı bi kullanımı var pa 500 tr nin,kullanımı çok zevkli,
KOMA OLAYI VE ÖZELLİĞİ
diğer pa serilerinde pad tuşlarından birinci tuşu kullanark koma veriyorduk,pa 500 tr de özel koma tuşları konulmuş buda ayrı ve hızlı bi özelliktir,
KLAVYE TUŞELERİ
pa 500 tr yi kullanırken bir parça çalarken parmaklarınız kolay kolay yorulmaz,klavyedeki tuşlar o kadar rahatlatıcı bi şekilde yapılmışkı benim çok hoşuma gitti,,
PA SERİLERİ RİTİMLERİ OKUMA ÖZELLİĞİ
üzerinde biraz çalışma yaptım,pa 800 ritimlerinin çoğunu okuyo,pa 80 ritimlerininde çoğunu okuyo,bazılarının kitleri uymuyo kit değiştirerek okutabiliyosunuz,
SAUND (SES KALİTESİ)
RX ses kalitesi ile süper saund yakalayabiliyosunuz,sesler çok harika yeterki işlemeyi bilin,pa 80 den sonra pa 55 tr ye geçtim,pa 55 tr den sonra pa 80 yeniden geçtim yeniden pa 55 tr ye geçtim pa 55 tr den sonra pa 500 türkiyeye geçtim,arada çok fark var,ritimler ve sesler olarak pa 500 tr farkını çok belli ediyo,saundları çok güçlü,
ANFİ VE CİHAZDA PA 500 TÜRKİYE
benim kullanmış olduğum cihazlar servo ps 1000 3 adet 600wt kabinler,pa 500 tr cihazda gayet başarılı,sesler ritimler net çıkıyo,güçlü çıkıyo,bazı setlerde çok efektler oluyo bu setlere dikkat edin,eğerki bir setteki seslerde çok efekt varsa o set bişeye yaramaz,ve cihazda çok kötü saund çıkar,rezil olursunuz,bilmeyenlere tavsiyemdir,
PA 80 PA 55 TR PA 500 TÜRKİYE GİBİ ORGLAR DÜŞÜNÜRSENİZ,
Ben direk pa 500 tr derim,diğer orglar çokmu kötü HAYIR KESİNLİKLE,PA 55 TR Yİ ÇOK SEVERİM SAUNDLARINI PA 80 DE GÜZEL SAUNDA SAHİB AMA PA 500 TR BUNLARINDAN HEPSİNDEN DAHA GÜZEL Bİ SAUNDA SAHİB,
NEVALE SET KONUSU
yeterince set nevale var,ritimleri çok güzel set sıkıntısı vardı bi aralar ama şimdi paylaşımlar çoğaldı 30 dan fazla seti var hergeçengünde artıyo,
kısaca her yönüyle pa 500 tr yi herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim,