KORG PA 500 TR ZAFER 1983 ELEKTRO (yeni editledim)

Cevap: KORG PA 500 TR ZAFER 1983 ELEKTRO (yeni editledim)

değerli kardeşlerim yeni editledim elektroyu dehşet oldu,süper saund var bu orgta bayıldım valla neler çıkıyo neler karıştırınca,bi dinleyin lütfen ses hakkında yorum yapınız,sitedeki üstatlar arkadaşlar lütfen katılım yapınız ses hakkında yorum yapınız,nasıl olmuş ses,olumlu olumsuz her türlü yoruma açıktır,

sana dedim abi bu aleti al pişman olmazsın.allah pişmanlık vermesin hayırlı günlerde kullan abi.

vallahi kadir ilk aldım eve geldim,cihazda barış abinin seti yüklü idi zaten barış abiden aldım cihazı,daha öncede dediğim gibi cihazı işlemeyi bilirsen süper bi cihaz,pa 500 tr yi işlemeye başladım,ilk önce 2 adet düğün tarzı set,sonra sanat müziği halk müziği tarzı 2 3 adet set yapacam çalışmalara başladım,kısa bi zamanda ilk setimi paylaşacam inşallah,yaptığım seslerle ses ritim demosu koyacam,pa 800 setlerine saldırdım şu an,ritimleri okutmak çok kolay pa800 ritimlerinin bir çoğunu okuyo,pa80 ritimlerini rahat okuyo,kısacası bu org çok tutar,şimdiden söylüyom,aldığıma pişman olmadım,tam tersi doğru bi karar vermişim,bu arada pa 500 tr kullananların sayısıda her geçen gün artıyo,

usta çok güzel olmuşşş. emeğine sağlık...

beğendim.. hoş olmuş ! devammmmmmmmm...