Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
UZUN ZAMANDAN BERİ KİMSE PAYLASIM YAPMIYOR![]()
aslında çok güzel bir cihaz ama pa 55 tr daha çok destek gördü ya
yinede çok güzel bir org adamlar yapmış ya![]()
Öncelikle, sakın yanlış anlaşılıp aşağı görüyor gibi bir ifade duymak istemiyorum. Sadece şu Türkçe' mize bir nebze özen gösterilse biribirimizi daha analaşılır bir şekilde net anlarız diye düşünmekteyim. Bir nokta veya virgül dahi çok anlam değiştirir. Asıl konuya gelelim. Madem çok yetim olarak kaldığını düşünüp bir şeylerde katamıyorsan (bu çok doğal) en azından (yanlış hatırlamıyorsam) omunal nickli üyemiz bu konularda çok hassas ve gereğinden fazla yardımcı bile oluyor. Sanıyorum, Öğretmen' de. Bu sitede sizler için Allah' ın bir lütfu diye düşünüyorum. En iyisimi ona başvur. Fevkalade bir beyefendi olduğundan isteklerinizi geri çevirmeyip, noktalıyacaktır, emin olunuz.bir örnekte benden olsun mesela korg i4s ritim 3 - 5 ritimle 3 -5 ses ile herkes mutlu oluyordu resmen yakıyordu ortalığı ama millet kullanıyordu şimdi 4x bekliyorlar vcd yoktu millet kn 800 e 86 düğün yapılıyordu kullanıcı abi bu arada korg pa 500 tr gerçekten yetim ya
Öncelikle, sakın yanlış anlaşılıp aşağı görüyor gibi bir ifade duymak istemiyorum. Sadece şu Türkçe' mize bir nebze özen gösterilse biribirimizi daha analaşılır bir şekilde net anlarız diye düşünmekteyim. Bir nokta veya virgül dahi çok anlam değiştirir. Asıl konuya gelelim. Madem çok yetim olarak kaldığını düşünüp bir şeylerde katamıyorsan (bu çok doğal) en azından (yanlış hatırlamıyorsam) omunal nickli üyemiz bu konularda çok hassas ve gereğinden fazla yardımcı bile oluyor. Sanıyorum, Öğretmen' de. Bu sitede sizler için Allah' ın bir lütfu diye düşünüyorum. En iyisimi ona başvur. Fevkalade bir beyefendi olduğundan isteklerinizi geri çevirmeyip, noktalıyacaktır, emin olunuz.