Korg pa 500-roland bk-5 or tavsiye

Enst.
pa500tr
Arkadaşlar org almak için araştırma yapıyorum ama, kullanan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. pa500 orglarda türkiye modeli olmadığı takdirde ne tür sıkıntılar yaşarım. BK5 OR la pa500tr arasında hangisine karar vermeliyim. Saygılar

Cevap: Korg pa 500-roland bk-5 or tavsiye

Roland bk5 or sahibiyim. Amatörsen seni idare eder pa500 tr kullanmamış biri olarak yorum yapamam ama korg türkiye piyasasında tutulan bir marka olması sebebiyle ses ve ritim sıkıntısı çekeceğini sanmıyorum. Ama her iki orga da ses yüklenmiyor. Kullanıcıya açık bi orga bakman daha iyi olur. En azından set bolluğu var kendine göre derlersin. Ama maddiyatım elvermiyor ve acil diyorsan iki cihazı dene öyle al. Bk5 in güçlü bir ritim motoru ve güçlü sounduı var. Benim gibi amatörler alettin hakkını veremez. Pad yok Max iki ses aynı anda split kapalıysa 3 ses ollur. Dokunmatik ekran değildir. Edi zurnası hatta zurnaları pek iyi değildir. Çok edit ister. Pratik değildir. Sinti sesleri batı sesleri güzel. Ama iyi edit yapman lazım. Mp3 okur transpoze eder. Çalan mp3 üzerine enstrüman kaydını wav formatında kayıt yapabilirsin. Güzel oluyor. Davul kitleri 50 nin üstünde. Tr sesler az. Karar senin incele her ikisini öyle al derim. Kolay gelsin.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Ben de amatörüm. Ses yüklenebilen bu fiyatlarda bu modele yakin model hangisi pa800 mü

pa600 ama sabredin pa800 alın 256 ram. İstediğini yap. Tabi yüksek fiyat amabk5 yadapa500 aldıktan bir süre sonra aletler sizeyetmez sizi sıkar ve satmakla uğraşırsınız. Ama 600 800 gibi alertler sizi 5 yıl götürür. :)

Tabi amatör çalıcıdan amatörbi yorum bu....

Yok çok güzel yorum teşekkür ederim:) 800 ve 600 lerin fiyatlarını da araştırayım bakalım, bütçemiz yetecekmi

Bk -5 te eksik ritim ve ses olacağını sanmıyorum adamlar yüzlerce ritim yazdı korg ta da pa500 de sıkıntı yaşarsın en aşşağı pa600 almalısın amatörsen bk -5 sana fazlasıyla yeter biz e40 larla e70 lerle 8 tane ritimle öğrendik bu işi

İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkürler hocam

Arkadaşlar PA800 baktım benim bütçeye göre fiyatı çok pahalı . 1200 TL ye PA500 var fiyat nasıl. Bunun TR olup olmadığı nasıl anlaşılır. Saygılar

Sol hoparlörün altında koma verebileceğin pratik bir bölüm var Sağ hoparlörün altında da türkiye yazısı varsa PA500 Tr dir. PA 300 çıktı henüz bir fikrim yok ama yeni ve korg olduğu için listenize eklemenizi tavsiye ederim.