KORG PA 3 X Hk.

KARTAL7621

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 3 X
Selam Arkadaşlar. Korg pa 3 x e Korg pa 80 de bulunan çok beğendiğim bir ritim var. Bu ritmi Korg pa 3 x nasıl yükleyebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınız için çok sağolun.

Cevap: KORG PA 3 X Hk.

önce ritmi sonra, ritme ait kitleri ve bass+accleri pa3xe kopyalayip-style record ile kopyaladiginiz kit bass ve accleri birebir ayni eski ritmdeki gibi yerlerine yerlestirin.kopyaladiginiz yer önemli degil fakat ritme ayni isimleri (adreslendirip) yerlestirmeniz önemli.gerisi artik size ait.saygilar.

Yardımlarınız için çok çok sağ olun.

yol yöntem çok halledemediysen yardımcı olalalım.

Sağol Şirin kardeşim. Daha henüz doğru düzgün orgun başına geçemedim bir sorun olursa burdan yazarım. Selamlar Saygılar.

setı gorursem begenecegım

abıcım set gorunmuyor ındırma sayfası yanı

Tesekkurler

Korg serileri geriye dönük olarak birbiriyle uyumlu olduklarından pa80 ritmini pa3x e çok kolay aktarabilirsiniz.önce karttan o ritmin çalıştığı kiti pa3x e aktarın daha sonra da ritmi aktarın ritmi o kite adresleme yapın olay tamamdır.Ben pa 800 kullanıyorum ama ritm aktarma olayı hemen hemen aynı olduğu için yazıyorum.Yalnız pa80 in hafızası çok küçük 16 Mb.olduğu için drum kitleri çok fazla bir şekilde sıkıştırılmış olduğundan çok kaliteli değildir.Yani pa3x in diğer ritimlerindeki kaliteli davut kitlerini bulamazsınız.Yüklediğiniz ritmi birde 3x deki kaliteli davut kitleriyle tek tek deneyin belki uyan çakışan olursa,ritminizi o drum kitle çalıştırabilirsiniz.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri