- Enst.
- Korg Pa800-CG190CEGitar-Ney-Keman
Cevap: Korg Kullanıcıları Okuyun...
Doğru söze ne denir
yazı çok mantıklı ve doğru tespitler hocam elinize sağlık. Günlük kullanım alanında bozulmuş, yozlaşmış harfleri yutarak Türkçe ile konuşanlardan nefret eder olduk. k harfi q ya v harfi w ye dönüyor konuşmalarda, yazışmalarda.
Trakyalı türkçe menu bazen emin ol işleri zorlaştırıyor. Gain karşılığı kazanç. volume velocity inan bunları türkçeye cevir anlamsız şeyler cıkıyor. Bir tane ücretsiz program var internette. İsmi audacity. Hiç unutmam bir gün onu indirdim kurdum dili otomatik türkçe yaptı. Efekler kısmıa girdim komple türkçe yemin ederim normalize yi bulamadım. Fade outu fade in hiçbirini bulamadım. Hemen ingilizce yaptım rahatladım. Bu uyarımı hafife alma. Tecrübeyle sabitbende edirneliyim. Eger korg kullanıpta çözemedigin bir yer varsa her zaman yardıma hazırım.
Birde şu açıdan düşün korgu türkçe kullandın yarın yamaha tyrosa gectin ingilizce emin ol cok zorlanırsın. Zaten terimler genelde hepsi aynı. Türkçeyi org menusunde aramak bana kalırsa iyi olmaz.
Ama dersenki ülkemizde internet cafe yerine internet kafe ismi kullanılsın. Sonuna kadar destekçinim.
Ha firmalar bunu yapmıyorsa bizim iyiliğimiz icindir
Hep unutuyom sonradan ilave ediyorum ama şu ornegi de vereyim. sen orgun ekranında 8 beat yazan yerde 8 vuruş
yada slow yerine ağır yazısını görmek ister miydin ?
Doğru söze ne denir