Korg Krome

yildirim.ergun

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA 600 QT
Arkadaşlar uzun yıllar piyasada çaldıktan sonra hobi amaçlı evde arkadaşlar arasında çalıyorum. Pa 500 üm var pa 600 ü beğenirsem alacağım ve 500 ü de satıp yerine 2. alet olarak korg krome almak istiyorum bu aleti kullanan bilen varsa bilgi verebilirmi? Bu aletin yerine aynı fiyatlarda başka bir alet önerebilirmi?Ağırlıklı olarak Türk Müziği çalıyorum teşekkürler

Cevap: Korg Krome

Krome a sample yuklenmedigini biliyosundur herhalde ;)
ama icinde Kronostan piyanolar vs, var Pop vesair calarken sinti sesleri lazimsa size uyar ama aklinizda ses yukleyip kullanmak geciyorsa tabiki olmucak bi is...
pa600 yeteceni zannediyorum ihtiyaciniza ...

yıldırım abi krome türk müziği için ideal bir klavye değil...genelde bu tür klavyeleri stüdyolarda prof müzisyenler altyapı amaçlı kullanıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim

korg krome sıntızayzır uzerınde kronos seslerı vardır yanı kornosun ara modelıldır

korg krome sıntızayzır uzerınde kronos seslerı vardır yanı kornosun ara modelıldır

Kronosun seslerinden ufak ornekler vardir ,Teknik, ses kalitesi,ozellikler,yapilabilecekler anlaminda Kronosun yanindan gecmez malesef;)

arkadaşlar korg krome için Cüneyt Ertaç üstat 32 mb Türk sample sesler yazmış bu seslerin demoları varmı acaba sesleri nasıl dinleyebiliriz

Arkadaşlar bu tür aletlerde ritmli aletler gibi upper 1-2 -3 kullanılıyormu yoksa tek ses mi kullanılıyor teşekkürler

Bende krome almayin dusunuyorum.roland fa06 ve yamaha moxf6 ile bunun arasinda kaldim.kaliteli sesler var diye biliyorum ama acikcasi dokunmatik ekranli bir workstationa gore fiyati uygun iyi biseymi kotu biseymi anlayamadim.fa 06 5000 den asagi ve ikinci eli hic yokken moxf6 ve krome kayniyor