korg i 30'a, pc'den hazır ritim nasıl atılır???(ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...)

• Konbuyu başlatan oktay05
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 3K

oktay05

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Yeni öğrenme amaçli korg i 30 aldim.fakat trakya müzik forumda verilen ritimleri nasil i 30'ayükleyeceğimi bilmiyorum...bunun için bi programmi var?midi-usb pc bağlanti kablosunu aldim...değişik setleri yükleyip denemek istiyorum..yardimci olursaniz çok sevinirim....

Cevap: korg i 30'a, pc'den hazır ritim nasıl atılır???(ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

bildiğim kadarıyla disketlerden ritim atılıyor

Cevap: korg i 30'a, pc'den hazır ritim nasıl atılır???(ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

nasıl atılıyor

selam.kardes ritm file diskete atiyosun.o disketleri oxumaq ucun okuyucu var(ilk cikan komp.de uzerinde oluyodu.ama indi disk riderle evez olununb.eger yoksa aliyosun.usb -le kom.re).sonra orga takiyosun.disk yazilan tushu basiyosun.diskete yuklediyimiz file ekranda aciliyor.sag tarafda(eyer ekran dokunmatikdirse)yukarda kucuk yazi var.uzerinre tikliyosun,kucuk panel aciliyor.ilk yazilan 'load'seceneyine tikliyosun,sonrada ok.islem tamam.kolay gelsin.

kardes sende korg i30 icin turk ritmleri varmi.varsa bana gonderirmisin.