Kolay Olmayacak..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 3K
Cevap: Kolay Olmayacak..

Her zamanki gibi harika :)

lütfen sigara içmeyin bu seslere ve batu senin gibi sağlam yeteneklere ihtiyacımız var...her ikinizde harikasınız teşekkürler...sesdeki modüller sigaradan sanırım...içiyorsanız bırakın şu pis şeyi....sizi seviyoruz...

lütfen sigara içmeyin bu seslere ve batu senin gibi sağlam yeteneklere ihtiyacımız var...her ikinizde harikasınız teşekkürler...sesdeki modüller sigaradan sanırım...içiyorsanız bırakın şu pis şeyi....sizi seviyoruz...
Ne demek istediğinizi şahsen ben çok iyi anladım. Tespitlerinize bravo. Sadece söyleyen arkadaşıma tavsiyem, miden kaldırıyorsa, çiğ yumurta sarısı ve çok az miktarda limonlu zeytinyağı, bak o zaman ses nasıl çatlıyormu, yoksa pırıl pırıl çıkıyor mu keşfet. Aslında yeni moda olmuş, Tarkan dahi sesini çatlatıyor. Bu sesten değil, yeni tarz. Sözüm ona daha bir hissiyati. :confused: Her şeye rağmen bu sitede nelerini gördüm. Bu arkadaşlarım tam bir profesyonel gibiler. Ses rengi çok mükemmel. Başarılarının törpülenmeyip, devam etmesi beni çok memnun eder. Hepiniz sağlıcakla kalmanız dileklerimle, hoşça kalınız........... Haaa! arkadaşım seni unuttum. Gençlere güzel örnek olman adına tavsiyede bulunduğun içinde seni ayrı kutlarım.

52 ile 54 sn arası öyle bir söylemişki sesini yükseltmiş sanki bize birşeyler anlatmaya çalısıyor =) işin şakası gerçekten sesi güzel. batuh akorları gerçekten saglam basmışsın. benim sormak istedigim bu kayıtları hangi ses kartı ile yapıyorsunuz ? bende ses kartı alıcamda onboardla olmuyor boguk cıkıyor sesler.