Klavyesini satacak olan yada satmayı düşünen arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Klavyesini satacak olan yada satmayı düşünen arkadaşlar

jak dahi takılmamış toplam 15-20 defa ancak ev de çalınmıştır sıfır gibi duruyor evde koltuğun üzerine koydum öylece ilk açıldığı gibi duruyor cihaz korg pa 55 tr almayı düşünürsen 2.000 tl. pazarlıksız 0546 536 03 91

Casio ctk - 481 var eski baya ama çok az kullanıldı evin bir yerlerinde tozlandı durdu arada temizledim. geçen biraz çalıyım diye indiriyordum ki dolabın üstünden adaptörünü düşürdüm fişleri yamuldu adaptörü bozuk klavye sağlam ama. Satmak istiyorum ne kadar eder sizce adaptörü yok çok az kullanıldı piyasayı da bilmiyorum ?

Sıfır OR 700 alacaklara duyurulur.. sadece 3 aydır evde amatör amaçla kullanılmış, 21 ay garantili, orjinal PLUS (sonradan dönüştürülen değil) satılıktır... Orjinal kutusu + faturası + nota tutma aparatı + kullanım kılavuzu ve piyasadaki tüm ritm ve seslerin yüklü olduğu flash dish ile birlikte verilecektir.. Sıfırdan tek farkı fiyatıdır... org üzerinde tek bir çizik yada kusur bulana hediye edilecektir.. Bu org varken sıfır OR 700 almak sadece israftır.! Yenisi 1250 euro, 2700 TL civarındadır.. Satış fiyatı 2.500 TL... yani karınız yaklaşık 200 TL + flash disk olacaktır.. 535 982 94 26 .. saygılar

kardeş g600 satıyorum 600 tl

kardeş g600 550 tl ye satıyorum....çalışmayan fonksiyonu yoktur...

sATILIK YAMAHA MM6 - 6 AYLIK - EVDE MUHAFAZA EİLDİ - KULLANILMADI - FİYAT 850 TL -SELAMLAR,

irtibat için turtel@doruk.net.tr

Savaş ELVAN

buda bende kardes exr 5 - 400 tl ev cıhazı gor karar ver

yamaha a1000 var istersen kardes. msn hayal_bilg@hotmail.com

Gem vk1 oryantel org 0 kadar temiz 700 lira tel 05317874480

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...