Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
a2000 dokunmatikmiydi.yokmu soyleyecek biri.
Pes vallahi bu kadar pişkinliğe. Bu güne dek kimseyle atışmamanız malum ! Yukarıya el etek, aşağıya vur bir kötek. Bu vicdanını rahat ettirebiliyorsa diyeceğim bir şey kalmamıştır. Sen çoluk çocuk değilsen, benim de senden ders almam çok abesle iştigal. Konuşmamıza derken ifade pek ala mevcut olur. Mimik, ses tonu, beden dili olamayacağı zaten besbelli. Boş konuşmayalım. Bunuda ayırmak lazım. Anlatmaya çalıştığım, bir tutturdunuz site halkını aşağı görüyorsun diye. Onca açıklamama rağmen, bu taktiklerini vurun kahpeye misali defalarca yapacağını mı sanıyorsun. Bu millet bu kadar boş ve cahil mi? Ayriyeten 4 adet nicke attığınız mesaj diyorsunuz. Sizinkini sayan varmı? Hadi ben emekli vakti bol bir insanım. Sizin hiçmi işiniz gücünüz yok. Maaşallah sabahçı kahvesi gibisiniz. Bu yaşta bu bol vakitle ne yer ne içersiniz, nasıl temin edersiniz. Her şeyi geçtim. Bunun yolunu bizede anlatınki, muntıkamdaki haylaz gençlere bir faydam olsun. Hoşçakal toy kardeşim.............Bu kadar konuşmama da izin verildiği için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.