klavye için kulaklık

cptdeniz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 600 QT
Cevap: klavye için kulaklık

Philips SHP-2500 Ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum..Çok kaliteli baslara sahip..Ses seviyesi bana yeterli öyle bangır bangır ses alamıyorsun ki bence gerek yok..6 metre kablosu ve ses ayarı üzerinde..Ben klavyede kullanıyorum özellikle..

Fiyatıda uygun ama senin seçtiğin Roland kulaklık daha sexi görünüyor :)

Ben memnun olduğum için yazayım dedim..

Philips SHP-2500 Kablolu İç Mekan (Müzik-Pc-Tv) Kafabantlı Kulaklık | hızlıal.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:

roland kulaklığı hakkında bilgisi olan varmı acaba.. açıklamasında dijital klavyeler için diye yazmış ama ne derece memnun edici acaba

100 tl ve üstünü gözden çıkardıktan sonra kesinlikle ve kesinlikle pıoneer derim. 25-30 tl arası bişey için phılıps iyidir.

Roland'ın teknik özellikleri iyi görünüyor fakat kulaklığı deneyip konforunu test etmekte fayda var. Kayinçom 750 tl lik senheiser kulaklığı bana hediye etti fakat cok rahatsız bir kulaklıktı, kullanamadım. Yıllardır creative in monitör kulaklığını kullanırım, iki yerden kırıldı artık (6 sene kadar oldu). Sırf rahatlığı için değiştirmedim. Yani ses kalitesi kadar konforda önemli. Büyük sürücülerden güzel ses alırsın fakat genelde konforları yalan olur. Roland benimde kafama yattı. Kullanan varsa lütfen ses ve konfor konusunda bir iki kelam etsin.

başta da dediğim gibi sadece klavyede kullanıcam.. pa500tr nin sürücüsü filan nedir nasıldır bileniyorum.. şu an a101 den aldığım maxell marka var 10 dk sonra beynime ağrılar giriyo resmen.. 100 civarı makul fiyattır benim için ama şu roland ın klavye kulaklığı yazması kafamı karıştırdı senheisser 419 da fena değil ama bilemedim..

Klavyemi aldığım sıralarda (yaklaşık 1 yıl oldu) kulaklığa da ihtiyacım olacağını düşünerek kısa bir araştırma yapmış ve tanınmış bir siteden Philips SHP-2500 almıştım... Pek çok modelin özelliklerini okuyarak ve kullanıcı yorumlarını da değerlendirerek bu kararı vermiştim ve o gün bu gündür kullanıyorum... Fakat elbette fiyatının uygun olması da bu kararda etkiliydi...
Siz de mutlaka çok daha iyi özelliklere sahip modeller bulursunuz ve alırsınız belki, ben sadece somut olarak aldığım, kullandığım, denediğim bir modelle ilgili fikrimi belirtiyorum... Dediğim gibi onlarca modeli deneyerek, mukayese ederek aldığım bir ürün değil...
Şunu söyleyebilirim, oldukça uzun bir kablosu var, uygun bir yerde elle ayar kısmı var ve 3mm. jak ile birlikte veriliyor, ki klavye için bu jak gerekli... Roland klavyemde nefis sonuçlara ulaştığım gibi bu jakı çıkartıp laptopa bağladığımda da güzel sonuçlara ulaşıyorum...
Ben müzikte bass altyapılara, detay seslere özel önem veririm ve kulaklığım bu konuda oldukça tatminkâr... Fakat dediğim gibi, bu model benim ödeyebileceğim segmentte bir kulaklık idi, daha farklı segmentlerde daha farklı tercihler size kalmış... Bu konuda yanıltıcı olmak istemem...