Kim nerde çalışıyor yazalım..

Cevap: Kim nerde çalışıyor yazalım..

bende yazıyım bende amator millidenim :D Casio M-120 Var :)

Güncell...

Belediye personeliyim+üniversite eğitimime devam ediyorum+salonda çalışıyorum, özel ders veriyordum aslında ama artık zor gelmeye başladı, yaşlanıyoruz artık bizde ağır ağır sanırım:)

bende okuyom yav :D

Metal kaplama ustasiyim.nikelaj yapiyoruz.evde caliyorum.tabii benimkine calmak denirse..

Öğretmenevinde özel gün ve gecelerde çalıyorum

Diyarbakır Silvan Polisevinde çalıyordum 8 ay önceye kadar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkürler arkadaşlar...

Çok profesyonel olmasam da kendi aldığım düğünlerde ve Çerkezköy'deki bir organizasyon şirketinin aldığı düğünlerin bir kısmında çalıyorum.Ara ara da cafe işi oluyor.

Ayrıca bu sitenin bende çok özel bir yeri var.Birçoğumuz büyüklerinden destek almadan, bir öğreticiye başvur(a)madan öğrendi bunu.Bu sebeple buradaki paylaşımlar benim için çok önemli.Herkese teşekkürler...

Çok profesyonel olmasam da kendi aldığım düğünlerde ve Çerkezköy'deki bir organizasyon şirketinin aldığı düğünlerin bir kısmında çalıyorum.Ara ara da cafe işi oluyor.

Ayrıca bu sitenin bende çok özel bir yeri var.Birçoğumuz büyüklerinden destek almadan, bir öğreticiye başvur(a)madan öğrendi bunu.Bu sebeple buradaki paylaşımlar benim için çok önemli.Herkese teşekkürler...

Aynen çok şey ögrendik burdan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...