Kim nerde çalışıyor yazalım..

Cevap: Kim nerde çalışıyor yazalım..

evet bir çok arkadaş sorunlarından bahsetmiş.bir dokunana bin ah iştiyorsun.allah tüm müzisyen arkadaşlarımın yardımcısı olsun...

bende kamuda işçiyim meraktan başladım salonda çalıyorum sezon da tabiki extra kına falan oluyorsa gidiyorum aaa biede iş olmadığı zaman evde ev halkının başını ağrıtıyorum ))) erzurumdan saygılar

ben tek basıma hem baglama çalıyorum hem org çalıyorum...yazın seyyar yapıyorumm..düğünlere gidiyorum...kışın bir gazinoda sahne alıyorum...

Bu işi bi laptop alıp düğünlere gidenlerin allah belasını versn diyorum...
Piyasayı bitiriyolar...yaptıklarıda iş olsa bari...laptopla düğün yapıyor adamlar..fiyatları ciddi derecede uygun...
Güzel müzik yapsalarda bizden daha çok iş yapsalar alırım çapamı elime tarlaya çalışmaya giderim paşa paşa...ama adamların müzik adına yaptgı tek bir şey yok abi...onları tutanlarında müzik zevkine diyecek söz bulamıyorum..

Adamlar vahdeyle harmandalı yapıyor...gelinle damatta oynuyor ne güzel...abi hiçmi kulak yok..hiçmi oynamyı bilmiosun...diyecek söz bulamıyorum bu insanlara!!..

Teşekkürler...

ben sana katlıyorum kardeş hele birde md istiyorlarya patlıyorum valla bana osman ağa lazım kasap lazım uzun halay md lazım gibi ))

teşekkürler arkadaşlar.haydi devam edelim..

güncell...

herhangi bir yerde çalmıyorum fakat birkaç alıştırmadan sonra çalabileceğimi düşünüyorum. şuanlık gel çalalım diyenlere.. "hobi amaçlı abi ya diyorum:=))"

düğünde çalmaktan çok mekanlarda çalmak bilgi ve becerimi dahada arttırır diye düşünüyorum..

şuanlık evin girişinde ilk soldaki odamda çalıyorum...

İstanbulda Muhasebe Ofisim var. Sahneye çıkacak yer bulamadım....Bu nedenle evde çalıyorum....

selam tüm müzisyen ve müzikseverlere.....benim çanakkale/ ezinede gümüş takı ve parfümeri dükkanım var 1978 yılından1985 yılına kadar orkestralarda bas gitar çalıp solist olarak sahne aldım 1985 sonrası evlilik ve arkasından piyanist şantör olarak yaz aylarında küçükkuyu,asos,altınoluk arası otellerde program yapıyorum, ayrıca düğün işleri olursa çalıştığım otelden izin alarak düğünde çalıyorum... bu arada yaşım 54 ...herkeze sevgi ve saygılar ....

aramızda ne kadar çeşitlilik var..bu siteyi bu yüzden seviyorum.haydi devam edelim...

bende hobi amaçlı çalıyorum arada dügünlere gidiyorum asıl işim bilgisayar,web tasarım da yapıyorum