Kim nerde çalışıyor yazalım..

Cevap: Kim nerde çalışıyor yazalım..

Ben evde çalıyorum. Fakat çevremde ki gittiğim düğünlerde benim 4/1 oranında kötü çalan arkadaşlarıın düğün çalıdığını görünce çok üzülüyorum. İşim gereği bi mekanda çalma şansım yok ama ben daha iyisini çalarım herhalde. adam sadece 10 dk roman ritmiyle insanları oynatıyo. Her düğün aynı şey..... Komik.. ama birisi bi şarkı istetse hemen sarılyo laptopa.....

evet maalesef bu işi çok kötü yapan arkadaşlar var.ama yine de iyiler her zaman 5 adım önde olur.eninde sonunda iyi kendi hak ettiği yere gelir diye düşünüyorum.haydi devam delim..

sakallı düğün salonları (big saloon) orhangazi bursa.kışında bar saygılar sunarım

İstanbul da düğün salonunda çalışıyorum. yakın bir süreye kadar 4 kişilik orkestra ile sahne alıyorduk. Şimdi tek olarak devam ediyorum..
Tüm piyanist arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim...

Ben normalde öğrenciyim Ama bu işi hem hobi hemde ek bi gelir oluştursun diye yapıyorum. Bizm burada bir petrol ofisi var Onun arkası güzel ve havuzlu bir arazi. Düğün mekanı yapmışlar Çokda güzel bir yer Düğün salonlarına bile taş çıkarır cinsten. En çok orada sahne alıyorum. Bazen kapı bazende salon düğünleri oluyor Onlarada gidiyorum. Öğrenci olduğum için kışın okuyorum. Ama ilerde ne olur orasını Allah bilir tabi.

vallaha piyasa öyle kötüleşti ki işini bilmeyenler bile bizden daha çok iş yapıyor diyebilirim allah hayırlı kazançlar versin bende düğünlere vs. heryere her işe gidiyorum kışın bi işimiz yok... saygılar...gidiyorum

ben tek basıma hem baglama çalıyorum hem org çalıyorum...yazın seyyar yapıyorumm..düğünlere gidiyorum...kışın bir gazinoda sahne alıyorum...

bu işi bi laptop alıp düğünlere gidenlerin allah belasını versn diyorum...
piyasayı bitiriyolar...yaptıklarıda iş olsa bari...laptopla düğün yapıyor adamlar..fiyatları ciddi derecede uygun...
güzel müzik yapsalarda bizden daha çok iş yapsalar alırım çapamı elime tarlaya çalışmaya giderim paşa paşa...ama adamların müzik adına yaptgı tek bir şey yok abi...onları tutanlarında müzik zevkine diyecek söz bulamıyorum..

adamlar vahdeyle harmandalı yapıyor...gelinle damatta oynuyor ne güzel...abi hiçmi kulak yok..hiçmi oynamyı bilmiosun...diyecek söz bulamıyorum bu insanlara!!..

teşekkürler...

20 gündür org kullanıyorum iş olarak hiç düşünmedim daha öğrencîyim

Ben bir sirkette yöneticilik yapiyorum.Onun disindaki isim müzisyenlik..Tam 5 yildir ayni mekanda Zürichde Valentin,s Barda sahne aliyorum,arti yurtdisi konserleri falan.Uzun yillarimi aldi tabiki tecrübe edinmem,calistigim tavernada tekim ama dügün yada konser oldumu gurubimla gidiyorum.Herkese iyi calismalar..