Kim nerde çalışıyor yazalım..

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
Evet arkadaşlar herkesin bir çalıştığı mekan vardır.merak ediyorum ne tür müzikler yapıyorsunuz.nerelerde sahne oluyorsunuz..grup olarakmı yoksa tek mi vb..ilk ben yazayım antalyadayım düğün salonundayım.birde otelle anlaştım havuz başın düğün yapıyorum.. bazen de düğün salonunda çalışan arkadaşların yerine iş çıkınca gidiyorum..düğüncüyüm yani... :):)

bir de şunu ekleyeyeyim kışın ne yapıyorsunuz ben yatıyorum valla... :) :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Kim nerde çalışıyor yazalım..

okuyom ben ya :)

ben de düğün salonundayım.yaz kış iş var bizim salonda.bazen de extra olarak barda çalışıyorum...gündüz de okul okuyorum.

ben sadece hobi olarak çalıyorum kendim inşaat tadilat işleri yapıyorum bazen işe göre on kişi çalışıyoruz yani tadilatta işler iyi giderse iş sahibi ücreti peşin verirse yani veresiye olmazsa işin bitiminde ben çalararım elemanlarda halay çeker buda benim en mutlu günüm olur. şaka deyil doğrudur

haydi devam..

konu ilgi çekmedi galiba...

bende evde hobby olarak ugrasiyom bir turlu ogrenemedim calmasini ama sagolsunlar md paylasan arkadaslardan (Allah razi olsun hepsinden ) indirip bol bol sarki soyluyorum (soylemeye calisiyorum)kafama gore arkadas es dost karaoke geceleri yapiyorum stres atiyoruz gurbet ellerde bu arada sesimde o kadar guzel degil.butun bunlara ragmen yani iyi sarki soyleyemesemde ,kendim calamasamda muzigi cok seviyorum.

bende evde hobby olarak ugrasiyom bir turlu ogrenemedim calmasini ama sagolsunlar md paylasan arkadaslardan (Allah razi olsun hepsinden ) indirip bol bol sarki soyluyorum (soylemeye calisiyorum)kafama gore arkadas es dost karaoke geceleri yapiyorum stres atiyoruz gurbet ellerde bu arada sesimde o kadar guzel degil.butun bunlara ragmen yani iyi sarki soyleyemesemde ,kendim calamasamda muzigi cok seviyorum.

teşekkür ederim kardeşim...

haydi devam edelim...

Ben evimde amatör olarak çalıyorum.Manisa vestel ar-ge de elektronik sw teknikeriyim.Bazen evde çalıp eş dost eğleniyoruz.Her şeyden öte bu aletin başına bir gün bile oturmadan yapamıyorum.sigara triyakisi değilim ama org tiryakisiyim diyebilirim.Öyle güzel ve tatlı bir alet ki allah bu icadı yapandan razı olsun..:)