ketron xd9 arıyorum

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
temiz 16 mb plus ketron xd9 arıyorum verebileceğim miktar 1000 tl ila 1250 tl arasıdır irtibat numarası 0536 740 51 11

Cevap: ketron xd9 arıyorum

fiatı cok yazmıssın 16 mb llık xd9 u 100 ile 200 lira arasında alabilirsin hatta ustune para da alabilirsin o kdara da olucu olmyın kardeşim kendini bide karsındakinin yerne koy bu arada sendeki x1 e 50 lira vereyim uyar mu

hakan vereceğim fiyat 1200 tl ila 1500 arasıdır temizliğe bağlı

:D arkadaslar ankaradayım xd9 ketron var bende 1300e verecem 16mb olması gerekiyor org fazla kullanmıyorum bakımlarını yaptırdım 1 hafta test edecem sonra satacam isteyene 1300 lira daha assasını isteyene beyler 100tlye falan veririm :D ölücü olmayalaım lütfen sen fiyatı nekadar düşürürsen malzemenin değeride okadar düşer saygılar

bende ketron arıyorum elimde yamaha a1000 duz var takas etmek isteyen ketron xd9 16 mb plus 4 yuklu olmasi lazım alet temizse farkkı pesin vemeye raziyim benim org temiz ilk sahibiyim alacagim orgta temiz olmasini isterim maksatim piyasayı öldürmek degil anlasırsak alırım saygılar

a1000nin düzü yaramaz birde ketron xd9 plus 1450tlye veriyorum arkadaslar bakıları yeni yapıuldı on numara bi cihaz takas olmaz 1450tlyi veren alır ankaradayım cihazı gelipr görebilirsinizde şehir dısınada kargo ile yollarım

Benim ketronum 3 bin tl isteyen varsa satim =)))

fatih 1300 dedin sonra 1450 ye çıktın gofret sen naptın hacı yaa :) 64mb tamı yükselttin pa800 parası :) sahne için xd9 iyi ya pa1x set imi hazırlayana kadar olabilir ;) kafama göre fiyata bulursam alacağım saygılar