- Enst.
- Korg Havian 30
Cevap: Ketron SX3000 "Tanju Okan-Hasret " demo...
Merhaba Dostum ; nasılsın?
Güzel yorumun için çok teşekkürler...
Murat , sende master klavye ne var şimdi?
Daha önce de söylemiştim , SX3000 harika bir cihaz ; ki ben daha ayrıntılı çözemedim cihazı.Ana hatlarıyla öğrendim ve alıştım cihaza.
Düşünüyorsan hiç zaman kaybetme , al bir SX3000.Henüz geç kalmış değilsin...
Yalnız, ikinci eli uygun görünse de son zamanlarda fiyatı arttı bu cihazın."Sahibinden" sitesinde ikinci el olarak fiyatlar yüksek ; 2.500 TL nin altına neredeyse yok.Ha şu var: bu cihaz için bu fiyat az bile.Bu benim düşüncem.Benim cihazın fiyatı 3.000 TL meselâ ; altına asla bırakmam.Gerçi satan kim de
Fiyatı yüksek bulanlar için sıfırının fiyatını hemen hatırlatayım: "1.750 Euro"cuk
(Bugün itibariyle euro: 2.5570 TL)
Gerçekten ,yaptığım müzikten zevk almaya başladım.Benim gelişmemi sağladı bu cihaz.Emin ol tahminlerinin ötesinde.Senin gibi müziği bilen birinin elinde çok harika bir enstrüman olacaktır...
Selâmlar...
Çok güzel olmuş Bahri emeklerine sağlık..Bu cihazı mı alsaymışım diye düşünmeye başladım,itiraf ediyorum![]()
Merhaba Dostum ; nasılsın?
Güzel yorumun için çok teşekkürler...
Murat , sende master klavye ne var şimdi?
Daha önce de söylemiştim , SX3000 harika bir cihaz ; ki ben daha ayrıntılı çözemedim cihazı.Ana hatlarıyla öğrendim ve alıştım cihaza.
Düşünüyorsan hiç zaman kaybetme , al bir SX3000.Henüz geç kalmış değilsin...
Yalnız, ikinci eli uygun görünse de son zamanlarda fiyatı arttı bu cihazın."Sahibinden" sitesinde ikinci el olarak fiyatlar yüksek ; 2.500 TL nin altına neredeyse yok.Ha şu var: bu cihaz için bu fiyat az bile.Bu benim düşüncem.Benim cihazın fiyatı 3.000 TL meselâ ; altına asla bırakmam.Gerçi satan kim de
Gerçekten ,yaptığım müzikten zevk almaya başladım.Benim gelişmemi sağladı bu cihaz.Emin ol tahminlerinin ötesinde.Senin gibi müziği bilen birinin elinde çok harika bir enstrüman olacaktır...
Selâmlar...