Ketron sx3000 "Pink Floyd-Shine On You Crazy Diamond" demo

Cevap: Ketron sx3000 "Pink Floyd-Shine On You Crazy Diamond" demo

Merhabalar...

Güzel yorumlar için herkese tekrar teşekkür ederim...

SX3000 üzerine bir Kurzweil Synthesizer düşünüyorum ya , bakalım.Kurzweil PC361 veya Kurzweil PC3LE6 olabilir...

Selâmlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

güzel olur kardeşim ...

güzel olur kardeşim ...

Merhaba...

Haklısın ; çok farklı bir saundu var "Kurzweil"in.Cihazların kasası da saundu da oldukça kaliteli.Tuşeleri bir harika...

İnsanın hevesi kabarıveriyor... :rolleyes:

aynen seslerininde acaip kalite olduğunu biliyorum kurzweillerin :)

Merhabalar...

Bu akşam üzeri Pink Floyd grubunun bu harika şarkısını dinlerken en azından giriş bölümünün bir demosunu yapabilir miyim dedim ve hummalı bir çalışmanın içinde buldum kendimi ; ve de işte: "PINK FLOYD - SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND"

Şunu belirteyim ; ilk defa real time performans üzerine çeşitli sesler bastım.Yani daha önceki çalışmalarım gibi tek seferde hazırlamadım.Mademki demo yapıyoruz , tarzımızda ufak tefek değişikliklerin zararı yok diye düşündüm. :)

Umarım beğenirsiniz...

Yeni Link :
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Eski Link :
Zippyshare.com

Merhaba...

Yeni link ekledim arkadaşlar ; sesler bu sitede daha canlı kalıyor...

tarzınızla,müzik zevkinizle bu sitede farklı iki üç kişiden birisiniz..çalışmalarınızı zevkle takip ediyorum...yeni çalışmalarınızı bekliyoruz...

tarzınızla,müzik zevkinizle bu sitede farklı iki üç kişiden birisiniz..çalışmalarınızı zevkle takip ediyorum...yeni çalışmalarınızı bekliyoruz...

Merhabalar...

Samimi ve güzel yorumunuz için size çok teşekkür ederim...

Demek ki müzik zevkimiz uyuşuyor diyelim :)

Şunu söyleyeyim: müzik ,sizin de bildiğiniz gibi ,çok geniş bir kavram ve çok farklı müzik türleri var.İşin doğrusu ,müzik konusunda oldukça seçiciyimdir.Öyle olmak istediğim için değil ; ben böyle hissettiğim için.Herkesin birçok nedenden dolayı farklı bir müzik anlayışı olabilir.Sonuçta tüm bunlar dahi müziğin Dünya'nın ortak dili olmasına engel olamıyor...

Selâmlar...

Merhabalar...

Samimi ve güzel yorumunuz için size çok teşekkür ederim...

Demek ki müzik zevkimiz uyuşuyor diyelim :)

Şunu söyleyeyim: müzik ,sizin de bildiğiniz gibi ,çok geniş bir kavram ve çok farklı müzik türleri var.İşin doğrusu ,müzik konusunda oldukça seçiciyimdir.Öyle olmak istediğim için değil ; ben böyle hissettiğim için.Herkesin birçok nedenden dolayı farklı bir müzik anlayışı olabilir.Sonuçta tüm bunlar dahi müziğin Dünya'nın ortak dili olmasına engel olamıyor...

Selâmlar...

aynen çok güzel özetlemişsiniz :)