Ketron SX3000 - Chris Isaak - "Blue Hotel"

Cevap: Ketron SX3000 - Chris Isaak - "Blue Hotel"

harika olmuş.ellerine sağlık eyeofthetiger79.hakikaten saygı duruşunu hak ediyorsun.

Lütfen saygı duruşu demeyelim :D Kendimi bir tuhaf hissediyorum...

Ben yeni birşey ortaya çıkarmadım ; olanı yorumladım.Beğendiğinize çok sevindim tabi , o ayrı :eek:

Selâmlar...

işte iyi iş diye buna derim ben...
Murat Hocam az bile söylemiş gerçekten.Bütün aletler itina ile çalınmış gerçekten.Gitarlarda harika bir ton yakalamışsınız...
Bunun klavye sequenceri ile yapıldığına bilmesem inanmazdım heralde...
Eline sağlık dostum, benden tam not...

Ch.

işte iyi iş diye buna derim ben...
Murat Hocam az bile söylemiş gerçekten.Bütün aletler itina ile çalınmış gerçekten.Gitarlarda harika bir ton yakalamışsınız...
Bunun klavye sequenceri ile yapıldığına bilmesem inanmazdım heralde...
Eline sağlık dostum, benden tam not...

Ch.

Çok teşekkürler Bahadır Hocam ; sağolun...

Farklı bir şey yapmadım ; ancak , şu an "Solo 7c" kullanıyorum.Bunun bir etkisi olsa gerek.Stüdyo monitörü sınıfına alabilir miyiz bilmiyorum ama demek ki faydası oluyor. :D

Tekrar teşekkürler ; selâmlar...

Hocam gitarlar aslı ile birebir ve klavye ile bundan daha iyisi olamazdı herhalde. Askeriyede fotokopi belgelere biz aslı ile aynıdır damgası vururuz. :) Bu çalışmanız fazlasını hakediyor. :) İnanılmaz çalmışsınız. Çok kaliteli ve canlı bir çalışma. Kulağımızın pası gitti sayenizde. Bir de sitede bu tarz altyapıları yorumlayacak bir solistimiz olsa tadından yenmezdi. Emeklerinize sağlık. Teşekkürler.

Hocam gitarlar aslı ile birebir ve klavye ile bundan daha iyisi olamazdı herhalde. Askeriyede fotokopi belgelere biz aslı ile aynıdır damgası vururuz. :) Bu çalışmanız fazlasını hakediyor. :) İnanılmaz çalmışsınız. Çok kaliteli ve canlı bir çalışma. Kulağımızın pası gitti sayenizde. Bir de sitede bu tarz altyapıları yorumlayacak bir solistimiz olsa tadından yenmezdi. Emeklerinize sağlık. Teşekkürler.

o zaman ani müdahale mangasının gitar planına "aslı aynıdır" damgasını vuralım :) (yanlış anlaşılmasın şenleleim diye bunu söyledim,yoksa askeriye kurumuna saygımız sonsuz :) )

Merhaba...

Güzel dileklerin için çok teşekkürler ; iyi kopyalamışım diyelim :D

Selâmlar...

o zaman ani müdahale mangasının gitar planına "aslı aynıdır" damgasını vuralım :) (yanlış anlaşılmasın şenleleim diye bunu söyledim,yoksa askeriye kurumuna saygımız sonsuz :) )

Alemsiniz Kadir Hocam :D

Selâmlar...