Ketron SX3000 - Chris Isaak - "Blue Hotel"

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Cevap: Ketron SX3000 - Chris Isaak - "Blue Hotel"

gitar tonları çok güzel geliyor...saund olarak oldukça güzel elinize sağlık...

güzel olmuş kardeşim çalışmalarında başarılar :)

Bahri hocam için 1 dk saygı duruşu lütfen :D

Bu güne kadar yaptığın en iyi demolardan Bahri..Aslına sadık kalmak diye buna derim..Çok beğendim..Gitar tonları büyüleyici..Emeklerine sağlık..

Lütfen kendine haksızlık yapma şarkılar güzel tabiki ama nedense bu şarkıları bu şekil "herkes" ten dinleyemiyoruz ;)

resmen bire bir orkestra kıvamını alıyorum benim 2+1 ses sitemine bağlayınca. mükemmel olumş gitarlar baslar bateri olsun zaten kartalgözü gibi usta bir müzisyenle de bu kadar kaliteli olur!!

Çok teşekkür ederim Murat :)

Beğenmene gerçekten sevindim ; yaklaşık on saatimi aldı bu çalışma ; belki de daha fazla sürdü , tam bilemiyorum.Karşılık beklemeden emek veriyoruz ; güzel bir kompozisyon ortaya çıkaralım diye.Tüm derdimiz bu :D

Yalnız , şu ses kartı olayını ciddi olarak düşünüyorum.Önerdiklerinden birini alıcam bir ara.Çünkü kayıtlarımın kalitesi çok iyi değil...

Selâmlar...

harika olmuş.ellerine sağlık eyeofthetiger79.hakikaten saygı duruşunu hak ediyorsun.

resmen bire bir orkestra kıvamını alıyorum benim 2+1 ses sitemine bağlayınca. mükemmel olumş gitarlar baslar bateri olsun zaten kartalgözü gibi usta bir müzisyenle de bu kadar kaliteli olur!!

Dostum , çok teşekkürler :)

Bu çalışma esnasında yeni kolonlarımı kullandım (Solo 7c) ; ayarlamalar bu sebeple daha iyi tutmuş olabilir.Yoksa farklı bir işlem yapmadım...

Selâmlar...