ketron sx 3000 fiyatı indirmiş

• Konbuyu başlatan gecer66
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 10K
Cevap: ketron sx 3000 fiyatı indirmiş

şuan elimde var bi sx3000 ritm yazıyorum. her şey güzel kaliteli vs ama ses olayı, yani düğün aleti değil sx3000

şuan elimde var bi sx3000 ritm yazıyorum. her şey güzel kaliteli vs ama ses olayı, yani düğün aleti değil sx3000
bizim bura da kullanan arkadaşlar düyünde kullanıyorlar sesler ve ritimler baya güzel düyüncü için idaal bi org bence şuan ki fiyatı düşünürsenben alacak olsam pa 80 veya pa 500 alacagıma sx 3000 alırdım

Evet arkadaşlar Ketron sx3000 fiyatı 1299 Euro oldu...

Şuanda bir kampanya var kimi arkadaşlar Euro arttı fiyat düşse ne olur diyorlar...

Korg Pa800'ün fiyatı aynı adamlar fiyat düşürmedi birde Korg'ta hiç pazarlık payınız yok malesef bu konuda çok acımasızlar 50 tl bile indirim yapmıyorlar...

Fakat Ketron euro arttığı için değil kampanya için fiyat indirdi Euro düştüğü zaman fiyat gene aynı kalacak ;

FIX 1299 euro...

Sizde Euro'nun düşmesini bekleyin o zaman...

Kısa bir süre sonra düşer sizde Ketron SX3000'ninizi daha uygun fiyata alabilirsiniz...

Bu arada sx3000'nin klavyesi profesyonel piyano ağırlıklı tuştur Pa80 ile kıyas etmek bile hata aletin kalitesi ortada hertarafı birinci sınıf malzemeden yapılmış kolay kolay bozulmaz tabi ....!!! kullanmazsanız eğer.

Korg çin malı (daha çabuk bozulur)

Ketron İtalyan malı (biraz zor bozarsınız) bozmak için elinize bir çekiç alıp sağına soluna vurmanız gerekir yada binanın tepesinden aşağıya atmanız gerekir onun haricinde pek bozulması mümkün değil...

Tabiki seçim sizin son söz gene sizin...

ben xd9 aldım 1 ay oldu hah dedim hakketten klavyemiş şimdi az borcum kaldı onu hallettimmi bunu verip sx 3000 alacam tereddütsüz en fazla 2 ay içersinde ritim set sıkıntısı yok bende taylan ritimleri hazır 2.4 ler oryantaller herşey var parayla yazdırdım hemde burda izmirde bu işin krallarına bu seti payşamam anca sata bilirim demoları koyacam en kısa zamanda bekleyin görün bakalım ketron neymiş satanlar çooooooooookkkkkkkkkkkk pişman olacak benden sölemesi...saygılar...

sx3000'ün üretimden kalkması gerekiyor. Günümüz teknoljisine uymuyor. Allah aşkına disket sistemi mi kaldı bu zamanda?

sx3000'ün üretimden kalkması gerekiyor. Günümüz teknoljisine uymuyor. Allah aşkına disket sistemi mi kaldı bu zamanda?

usb emulatör takabilirsin o zaman usb li olur:)
ayrıca hd var bu alette bilgisayara direk bağlantı yapıp orgtan bilgisayara bilgisayardan orga veri aktarabiliyorsun

bilmemeniz normaldir sx3000 niniz olmadığından

bir orgun en önemli yanı müziksel anlamdaki özellikleri en önemliside gerçekçi canlı soundudur ve kalitesidir
piyasada malesef bir çok aletin bu özellikten mahrum olması üzücü istediği kadar sınırsız usb si olsun ne işe yarar:D

abi sx3000 batı alet yaa

bu tespitinden dolayı seni tebrik ediyor alnına para yapıştırıyorum hemde 100lük

evet aletin batı özellikleri muhteşem batı drum kitler gitarlar aynen audya5
ayrıca türk ritim sesler kitlerde aynı oranda kaliteli ve bu aletin üzerindeki TURKISH yazısını çok seviyorum

Tünel Müzik adına olumlu veya olumsuz yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum...
Tünel Müzik olarak herkesin fikrine saygı duyuyoruz ve eleştirilere açığız!!!

Tabiki beğenmediğiniz noktaları eleştireceksiniz bizde sizlerin olumlu yada olumsuz eleştirilerinize göre yeni çıkacak olan orglarla ilgili düzenlemelerimizi bu doğrultuda yapacağız...

Tekrar hepinize olumlu veya olumsuz farketmez ;

Yorum ve görüşlerinizden dolayı teşekkür ederiz...

Tünel Müzik

Coşkun (By_CTO)