ketron sx 3000 fiyatı indirmiş

• Konbuyu başlatan gecer66
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 10K

gecer66

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
tyros 4 black edition yamaha a2000
arkadaşlar tünel müzik ketron sx 3000 lerin fiyatını 1300 euroya çekmiş

Cevap: ketron sx 3000 fiyatı indirmiş

sx3000 günümüz teknolojisine uymuyor. Hala veri yükleme için disket kullanılıyor. Teknoloji olarak geride kaldı ve alet için maalesef güncel bir set yok.

sx3000 günümüz teknolojisine uymuyor. Hala veri yükleme için disket kullanılıyor. Teknoloji olarak geride kaldı ve alet için maalesef güncel bir set yok.

sx3000 de harddisk var data kablosuyla bilgisayara bağlayıp veri alış verişi yapabiliyorsunuz arkadaşım ben öyle yapıyorum disket pek kullanmıyorum

iyi bir org şöyle tuşlarına parmakların deydiği zaman ciddiyetini ve kalitesini hemen belli eder soundu dinleyince hah şöyle dersin tabi daha önce kalitesiz alet kullandıysan çooook etkilenirsin. gelelim set meselesine işte bu kişinin becerisine bağlı şahsen ben her istediğim ritmi yapabiliyorum yapamayanlar zaten almasın bu aleti açıkta kalır:)

Çok kaliteli bir klavyesi var , fiyat düşmüş ama euro uçmuş vaziyette:)

ben geçen hafta pa500 tr yi satıp sx3000 aldım.alet malzeme olarak kesinlikle çok kaliteli.saund olarakta harika

sx3000 in klavyesi PA80 ile aynı değil mi ya _?

ben geçen hafta pa500 tr yi satıp sx3000 aldım.alet malzeme olarak kesinlikle çok kaliteli.saund olarakta harika

hayırlı olsun arkadaşım çok iyi bir iş yapmışsın fakat inşallah ritim yazma editleme yeteneğin vardır gerçi olan ritimler gayet yeterli fakat kendin ritim yapabiliyorsan sx 3000 senin için vazgeçilmez olacaktır aradığın her özelliği bulacaksın bu alette ritim yazarken akompanyaya aletteki hazır gerçek gitar arpejlerini eklersen ritimler gerçek orkestra gibi oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi sx3000 batı alet yaa