ketron55 **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 10 Eyl 2008 Mesajlar 1,231 Tepkime puanı 8 Puanları 38 Konum samsun Enst. ketronxd9-ketronx1 5 Şub 2012 #11 Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit slm kardeşim xd9 da kullana biliyomu bu ritmleri
PİYANİST ŞANTÖR Paylaşımcı Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 29 Haz 2004 Mesajlar 1,744 Tepkime puanı 8 Puanları 38 Yaş 52 Konum BURSA Enst. yok 5 Şub 2012 #12 Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit ketron55' Alıntı: slm kardeşim xd9 da kullana biliyomu bu ritmleri Genişletmek için tıkla ... xd9 sx3000 setlerini okuyabiliyorsa kullanabilir üzerinde hangi snd pcm set yüklü olduğu önemli değil Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Şub 2012
Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit ketron55' Alıntı: slm kardeşim xd9 da kullana biliyomu bu ritmleri Genişletmek için tıkla ... xd9 sx3000 setlerini okuyabiliyorsa kullanabilir üzerinde hangi snd pcm set yüklü olduğu önemli değil
dj-ramon Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 22 Ocak 2010 Mesajlar 496 Tepkime puanı 4 Puanları 18 Konum İZMİR EŞREFPAŞA Enst. KORG PA 800 BABA 5 Şub 2012 #13 Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit üstad şu taylan ritimlerinide bir el atıp konvertlesende beni şu dertten kurtarsan nasıl yapıyorsan artık bekliyoruz saygılarımla...
Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit üstad şu taylan ritimlerinide bir el atıp konvertlesende beni şu dertten kurtarsan nasıl yapıyorsan artık bekliyoruz saygılarımla...
ketron55 **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 10 Eyl 2008 Mesajlar 1,231 Tepkime puanı 8 Puanları 38 Konum samsun Enst. ketronxd9-ketronx1 5 Şub 2012 #14 Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit ya gerçekten nasıl yapıyosun bi anlatsan
Y yucesoylar 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 22 Ocak 2010 Mesajlar 88 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Konum atina Enst. ketron sx 3000 26 Şub 2012 #15 Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit uğraşın için teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum . ben en az 10 tane ritim seçtim tarzıma uyan kullanıyorum bana uymayan başka bir meslektaşıma uyabilir çalışmaların için tekrar teşekkür
Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit uğraşın için teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum . ben en az 10 tane ritim seçtim tarzıma uyan kullanıyorum bana uymayan başka bir meslektaşıma uyabilir çalışmaların için tekrar teşekkür