ketron lesli demo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ketron lesli demo

telefonunu açmazsan adisinnnnn

vega nickli beyfendi... senin yaptıgın leslinin içine sokayım ben... lan dingil ketronu benden iyi mi biliyonda lesli yaptım diye hava atıyon... lesli yapılsaydı inan bunu ben yapardım zaten. amacın ne olm senin... ketron uzerinden prim yapmaya kalkan çok kişi toz oldu gitti... dengesiz dengesiz işler yapma... bu arada sözüm bütün ketron kullanan beylere gelsin... lesli lesli diye tutturmustunuz adam yaptı sistem nk kaç kişim taktırdı... düzenbaz sahtekar kırk tane dediniz adama olabilir sahtekardı belkide ama adam sonuçta yaptı lesliyi kaç kişi taktırdı... size lesli mesli lazım deil klavye çalın yeter... yada arastırın kendiniz bişeler yapın ha illede ketron olsun diyorsan çalısacan aga yok çalısamam diyorsan alacan nevalesi bol bi klavye... ben aldım çalıstım hırsd yaptım... 3 disketle klavyemi 3 farklı sounda çevirebiliyorum buda bana yetiyor... ketron kullanacaksan canını sıkacaksın rahat durmıcaksın...

Beyler Relax

Link silinmiş dinlemedik ama ketronun audyadan onceki serilerinde bildigim kadarıyla phaser efekt i yok. Bu demo ketronla nasıl lesli kullanılarak yapıldı. Ektra parcamı takıldı.

birincisi ben çift nick kullanmadım diğer arkadaş mardinli ben mersinli diğer konu herhangi parça takılmadı ayrıca ben hepsi on olacak demedim her zaman off konumunda olan bir seçenek dedim adi herif gibi kelimeler yakışmıyor dedim halaaa konuşuyorsun seni aramak zorunda değilim aynen lesli nk taktırıpta lesli sıkıntısından kurtulabilirsiniz ee daha ne konu saptırma yok sadece vatandaşın biri ileri geri konuşuyor valla madem o kadar profosyonelsiniz diyeceğim bişey yok ama neden beni dinleyenler pa800 ü sollamış diyor? her kesin zevki ayrıdır kimseyede lesli felan lazım değil sadece boşboş konuşan insanlar senin yaptıgın lesliye sokayım diyon :) sen müzisyenmisin? lesli yapılsaydı bunu ben yapardım diyorsun peki madem öle 3,0 yada 2,1 sisteminin yazılımlarını değiştirip neden yeni menu ekleyemedin? beni konuşturma ketronun nasıl bi klavye oldugunu bile bilmiyorsun ketronun tüm şifresi sistem disketindedir istenilen tüm menu değişebilir bunu daha çözemeden sen nereye atlıyon sazan gibi herkes kendine göre setini hazırlasın çok ta tın demo silinmişse silene sorun dinleyen dinledi boş boş muhabbet etmeyin daha bulunacak çok şey var ayrıca tehdit etmeyecen madem yakınsa gelecen senin ne derdin var ? amacın ne ama sana şunu deyim bilmediğin şeyle boy ölçüşme adımızı dolandırıcıya çıkardın sahtekara çıkardın sana yakışmıyor yaşının adamı ol!!!!!!!!

Arkadaşlar inanın ki böyle polemik yapmakla hem kendinizi hem arkadaşlarınızı üzüyorsunuz.
Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.Bu işi yapıyorsanız mutlaka bir yerde karşılaşırsınız ne yapacaksınız kavga mı edeceksiniz.Hiçbir müzisyen arkadaşa yakışmaz bu tür hareketler.

gerçekten tartışmayı aştı sana katılıyorum arkadaşım beyenen beyenir beyenmeyen beyenmez ama mesele başka
adam kalkmış adi düzenbaz dolandırıcı gibi kelimeler kullanıyor yakıştıramıyorum bu kelimeleri birde müzisyenim diye geçiniyor ki müzisyenliğin ne oldugunu bile bilmiyor
müzisyen adam örnek insandır
müzisyen adam oturup kalkayı bilmelidir
müzisyen adam yaptıgı işin zor oldugunu bilen insandır
müzisyen adam mütevazi olmalıdır
müzisyen adam küfürlü konuşarak kendini düşürmemelidir
müzisyen adam adi şerefsiz gibi kelimeler kesinlikle kullanmamalıdır
müzisyen adam paylaşımcı olmalı ve paylaşana saygı duymalı
müzisyen adam duygulu olmalı taklit değil stil yaratmalı
müzisyen adam yenilikçi olmalı
bunlar sadece bi kaçı allahınızı severseniz konuşun doktorlar mühendisler ne kadar para kazanıyor biz ne kadar kazanıyoruz hani okulunu okumuş insan bile bizim aldığımızın yarısını alıyor hangi doktor ayda 5000 tl kazanıyor? allaha şükür düğünmüş barmış otelmiş extraymış gidip en azından alaturalarımızla 5000 6000 tl kazanıyoruz ayda ama gerçektende ayıp hemde ayıbın ötesi

Yeter Ya Vay arkadaş Sen İnsanı Kanser Edermişsin Senin Bu Siteye Girme Amacın Sağa Sola Sataşmak Mı Ya Seni Bir Daha Gormeyeyim sağa sola bulaştıgını hemen atarım siteden bu son uyarı sana takıpçin olacagım ona gore

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...