ketron lesli demo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ketron lesli demo

slm kardeşim leslin gayet güzel ben çok beğendim eline sağlık

saolasın mustafa abi özellikle bu lesliyi orgtan anlamayan orga 1 ritim bile yazmayan 1 ses editlemeyen ve bunları bilmeden biliyormuş gibi yapan ona buna çamur atmaktan başka bişey bilmeyen artist artist küfürlü konuşmayı kendine yediren kayserili berkay1979 nicli özkana kapak olsun diye yaptım umarım bizim adımızı dolandırıcıya sahtekara çıkartan bu değersiz arkadaşımıza kapak olmuştur? olmadıysada kılıf uydururuz artık ona buna kendi setimi ücretle veren sahtekar benmiyim omu? hadi bakalım özkan bulda bide seni görelim? bay çok bilmiş sırf sana inat daha neler bulacağım özkan ha bu arada senin setini yüklemiştim itiraf edeyim dünyanın en kötü seti idi bumu elinden gelen sahtekar özkan? senin iç yüzünü en yakınlarından öğrendim açıklamak istemiyorum sana tio da vereyim tüm user seslerde kapalı olan menu off durumundan on konuma getirilmeli bunuda söledim çok bilmiş özkan hadi bul :) ama bulamazsın çünki sen ketron un k sinden anlamazsın
mustafa abi x1 lerdede oluyormu diye araştırmam lazım malesef elimde x1 bulunmadığı için deneme yapamadım ama xd9 sx3000 vega bu klavyelerde olabiliyor saygılar

:) sana gülüyorum herkes beni çok iyi biliyor. seni buradaki modaretör arkadaşlar defalarca çift nick ve rumuz ile girip de kendini reklam yapma dediler kaç kere hemde uyardılar. hatta gecenler de raporsuz gökhan olsa gerek uyardı. gelelim diğer meselelere buradaki herkes benim dostum arkadaşım kardeşimdir ben trakya müziğin aşağı yukarı 8 senelik üyesiyim ve herkes beni iyi kötü bilirler allaha şükürler olsun burada üye olan yakup atik hocamdan öğrendiğim kadar kendi ritimimi yazıyorum ve kendi klavyeme user sesleri kral gibide editliyorum 15 senelikde pianistim kimseylede yarıştığım yok. ancak gelelim sana. seni allaha havale ediyorum senin hakkında kötü söz kullanmıyorum. senin seviyenede düşmek istemiyorum.

ayrıca karışmayım dedim ama neyse karışayım :D o kadar basit bir konuya değinmişsin ki demişsin ki user sesteki ayarlarda bütün ayarları on konumnu getireceksin demişsin :d şimdi sana soruyorum bu benim milyarlarca ve bundan 7 sene önce uğraştığım işlerdi ama diyecem şu sana logato ve portemonto efektleri ketron klavyelerde ikisi bir arada on konumuna gelmez sen nasıl oluyorda hepsini on yapıyorsun. hadi yaptın diyelimki :D ya bırak allah aşkına ya phesar efekti olmayan bir klavyede lesli olmaz bizler bunun mücadelesini 10 senedir veriyoruz. insanları kandırman zoruma gidiyor yoksa tınnnnnn :)

bu arada benim en yakınım yakup hoca benim hakkımda sana artı eksi bir şey demez sen merak etme konyada yakalarsam ama seni çekeceğin var elimden bu sözleri nane gibi yedirim sana

valla çok hoşuma gitti elinize sağlık

vega bak konuyu saptırma demoyu henuz dınlemedım sana daha once on yargı konusunda soyledıklrımı hatırla ... buleslı konusu zaten yılan hıkayesıne dondu kaldıkı cokta onemlı degıl leslı ..... sen ılk once yapacagın seyı en son yapıyorsun bu leslı ıddanı ılk soyledıgınde bır vıdeoyla bunu paylassaydın herhalde benım kadım dostum yol arkadasım ozkanla tartısmazdınız ve o leslı artık dunyanın en ıyı leslısı olsa ? degerı kalmadı.. 7 yıldır nasıl leslsız kullandıysak yıne kullanırız ve sen senol agzını bozma konya uzak bı yerdegıl pısman olacagın ısler yapma ......

yakup abi kesinlikle seninle uzakdan yada yakından alakası yok yemin ederim. bi şey demiyorum ben insanlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

emin olduğum ve bildiğim bi şey var buraya bir daha yazmayacağım. bu insan için bi kelime bile yazılmaz. değmez karaktersiz kişiliksiz adinin teki 506 756 81 95 beni arar erkek ise ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...