Ketron da EDİ zurnayı la dan sol e çekmek

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz edi zurnada bazı detone sesler var ve ancak la dan çalarsanız yani re üzeri çalarken +7 ye getirerek yerine oturuyor ve kullanabiliyorsunuz ve +5 sol e indirdiğimizde kullanamıyoruz. Bu sorunu şu şekilde hallediyoruz.
F3 bas tekrar F3 e bas arabic kısmına girin
buradan bir oktav klavye göreceksiniz ekrandan
E yi -50
G yi +63
B yi -50 yapıp save ye basıp istediğiniz arabic1 2 3..... kaydediyorsunuz.

dediğim re üzeri çalarken +5 transpoze yani sol çalarken geçerlidir diğer notalara bu mantıkla yapabilirsiniz kolay gelsin.

Cevap: Ketron da EDİ zurnayı la dan sol e çekmek

üstad senin şu ketrona olan sevgin ve emeğine hayranım ketron kullanıcaları adına ben ellerine sağlık diyorum şuan pa 80 kullanıyorum fakat hala bazı sesleri ve ritimlerini arıyorum sırf bizim burdaki roman ritimleri yüzünden geçen sezon sattım ne diyelim sağlık olsun 2. klavye olarak kesin ketron diyorum...saygılarımla...

SAĞOL DJ RAMON bu aralar baya iyi roman ritimler yaptım ama sana yinede faydası olmazdı xd9 da kullanamazdın zaten bu akşam bir ritim daha paylaşacağım poproman dehşet oldu:)

slm şu programı versende bizde yapsak şu ritmleri

Abi ben Transposeyi tuşelerden yapıom :D ne olacak benim durum :D

Abi Ketron bölümüne senin kadar hiç kimse ilgilenmiyor heralde Xd9 u çekecem bende sırf ritim yazmak için :D

yeğenim şu ritm ve sesleri yayınlada sevap işle mehmet amcanda sevinsin...ketronumu x9 plus . korg pa 55 tr ile üste 300 /350 tl vermek kaydıyla takas etmek istiyorum ketron meraklısı cepten arayabilir 05354683279. küçükçekmece /kanaryada oturuyorum ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri