Ketron Audya-"Üsküdar'a (Diskoteğe) Gideriken" demo...

Cevap: Ketron Audya-"Üsküdar'a (Diskoteğe) Gideriken" demo...

Selam Bahri hocam. İyilik işte ne olsun. Görevler yoğun. Bu P.tesi'den itibaren Haziran'a kadar takvimi kapatıyorum. Sizde yoğunsunuz sanırım. Allah kolaylık versin.

Sizin demoları her zaman download ediyorum. Bu kayıtta volume sonuna kadar açık olmasına rahmen ses az geliyor kulaklıktan. Aynı kulaklıkla "Nihavend longa", "olmaz böyle şey" ve "sultan" demolarınızı da açtım az önce. Onlar çok daha canlı ve temiz geldi kulağıma. Selamlar.

Selam Bahri hocam. İyilik işte ne olsun. Görevler yoğun. Bu P.tesi'den itibaren Haziran'a kadar takvimi kapatıyorum. Sizde yoğunsunuz sanırım. Allah kolaylık versin.

Sizin demoları her zaman download ediyorum. Bu kayıtta volume sonuna kadar açık olmasına rahmen ses az geliyor kulaklıktan. Aynı kulaklıkla "Nihavend longa", "olmaz böyle şey" ve "sultan" demolarınızı da açtım az önce. Onlar çok daha canlı ve temiz geldi kulağıma. Selamlar.

Anladım dostum ; dikkat et kendine :)
Ailenle özlem gider ; umarım tekrar uzaklara gitmiyorsundur?

Kayıt için olan yorumlarınızı mutlaka dikkate alıcam.Güya ses kartı aldım. :eek:
Gerçi dandik bir marka ama ; olmazsa kaliteli bir cihaz alayım.Audya kullanıp da kötü kayıt olmuyor. :confused:

Biraz ayrı kalacağız evden hocam sağolasın. Kayda gelince kötü değil. Kayıt temiz. Sadece eski kayıtlarınıza göre kayıt db si düşük olabilr. Kayıt ayarlarında yanlış birşey olabilir. Ben bu kayıt işlerinden pek anlamam sadece duyduğumu ilettim. Eee işçilik güzel olunca bize de geriye şöyle kulaklıktan bangır bangır dinlemek kalıyor.

Biraz ayrı kalacağız evden hocam sağolasın. Kayda gelince kötü değil. Kayıt temiz. Sadece eski kayıtlarınıza göre kayıt db si düşük olabilr. Kayıt ayarlarında yanlış birşey olabilir. Ben bu kayıt işlerinden pek anlamam sadece duyduğumu ilettim. Eee işçilik güzel olunca bize de geriye şöyle kulaklıktan bangır bangır dinlemek kalıyor.

Bu manâda işiniz zor dostum.Ne kadar "alıştık" denilse de özlem çekmek zor bir durum.Bekâr olsan bir derece ; Allah sabırlar versin.

İşlerinde kolaylıklar dostum ; teşekkürler , iyi akşamlar...

Bahri merhaba yine harika bir çalışma dinledim.Orkestrasyon tarzı her zaman keyifle dinlediğim bir tür...Emeklerine sağlık...

Bahri Hocam Ali'nin tespiti doğru aslında, sabah ben de fark etmiştim.Açıkcası gönlüm razı olmadı bu kadar güzel icra edilmiş bir eserin böyle bırakılmasına...
Keşke tüm kanallar elimde olsaydı, baştan miksten geçirirdim...
Haddim olmayarak ve hoşgürüne sığınarak ufak bir mastering yaptım,bir de böyle dinleyin bakalım;

https://www.box.com/s/jykbje8ahkdiubgh4ck4

Ch.

Bahri Hocam Ali'nin tespiti doğru aslında, sabah ben de fark etmiştim.Açıkcası gönlüm razı olmadı bu kadar güzel icra edilmiş bir eserin böyle bırakılmasına...
Keşke tüm kanallar elimde olsaydı, baştan miksten geçirirdim...
Haddim olmayarak ve hoşgürüne sığınarak ufak bir mastering yaptım,bir de böyle dinleyin bakalım;

https://www.box.com/s/jykbje8ahkdiubgh4ck4

Ch.

Merhaba.

Teşekkür butonum gitmiş.Sanırım hakkım doldu ; çok teşekkür ederim. :)

Daha dengeli bir tonlama olmuş ; bazı yerlerde reverb vermişsin sanırım.Bir de davul tonu epey bir yumuşamış.İlk izlenimlerim bunlar. :D

Gerçekten ellerine sağlık ; tekrar teşekkürler.