KeşanlıMustafa&BARON_ SONBAHAR RÜZGARLARI

• Konbuyu başlatan BARON_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 4K
Cevap: KeşanlıMustafa&BARON_ SONBAHAR RÜZGARLARI

Bu ikili eminim her mekanda her tarz müzik ile en kral programı yapar. Helal olsun valla Mustafa abi. Sen bu 3x klavyeyi çok farklı çalıyorsun. Adem abime de maşallah. Çok güzel, ayrıcalıklı bir ses. Her tarz müziği harikulade yorumluyor. Bence hiç vakit kaybetmeden başlayın provalara. Bir yerlerde sahne alın da abi, gelelim şöyle güzel bir müzik ziyafeti almaya. Alkışlıyorum siz değerli üstadları.

Bu ikili eminim her mekanda her tarz müzik ile en kral programı yapar. Helal olsun valla Mustafa abi. Sen bu 3x klavyeyi çok farklı çalıyorsun. Adem abime de maşallah. Çok güzel, ayrıcalıklı bir ses. Her tarz müziği harikulade yorumluyor. Bence hiç vakit kaybetmeden başlayın provalara. Bir yerlerde sahne alın da abi, gelelim şöyle güzel bir müzik ziyafeti almaya. Alkışlıyorum siz değerli üstadları.

Çok sağol değerli Ali kardeşim sende her mekanda sahne alacak düzeydesin bunu Bursada Yaşar kardeşimin orda test ettik biliyorsun sağol kardeşim benim ...sahne biliyorsun bana teklif çok varda sağlık durumumdan dolayı askıda kardeşim yoksa mekanda çok ama işte biliyorsun durumları:)

güzel çalışma tşk er

teşekkürler adem abi mustafa abi,ellerinize ağzınıza sağlık,

çok beğendim harika bir parçadır bu.benimde sahnede en çok söylediğim parçalardan birisidir.elinize ağzınıza sağlık böyle parçaların devamını bekliyoruz.

Emeklerinize sağlık harika bir altyapı ve yorum..Böylesi güzelliklerin devamını görmek istiyorum...

harika bir demo olmuş. ellerinize emeklerinize sağlık.mustafa abiye altyapıdaki emekleri için ,sanada o güzel yorumun için teşekkür ederim zevkle dinledim ademcim.