Kayın pederimi kaybettim

Cevap: Kayın pederimi kaybettim

Başınız sağ olsun Allah sabır versin.

basınız saolsun hocam allah sabırlar versın.bende 20 yıl önce annemı 5 yıl öncede babamı kaybettım acısını cok ıyı bılırım ama hersey bız ınsanoğlu ıcın mekanları cennet olsun...

Hepinizden Allah razı olsun. Hayır ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Teşekkür limitim doldu açılınca gene borcumu ödemeye çalışacağım. Aynı dualar sizlerin ebediyete intikal etmişlerinizede gelsin. Onlarında mekanı cennet olsun. İyi ki varsınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sonsuz sevgilerimle,

Başınız sagolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun :(

başınız sağolsun,mekanı cennet olsun,allah sizlerede sabır ihsan etsin.

basiniz sagolsun ustad.Allah geri kalanlara uzun omurler versin

başın sagolsun üstad allah kalanlara uzun ömür versin

MEKANI CENNET OLSUN!...kalanlara sabırlar diliyorum...

Nurlarda yatsınlar, başınız sagolsun

Arkadaşlar 03.02.2012 Tarihinde öz babam kadar sevdiğim, her zaman damadı olarak onur duyduğum sevgili kayın pederim Kani SEVİNDİK'i kaybettik. Hastaneye canlı girdi bir anda nefes alamıyorum deyip yığılıverdi. Doktorların acil müdahaleleri sonucu duran kalbi 25 dakikalık kalp masajı sonrası çalışabildi. Kısmet uyutuldu Kalp masajı anında ki 25 dakikalık süreçte maalesef beynine oksijen gitmemiş. Doktorlar durumun çok ciddi olduğunu ve her şeye hazırlıklı olmamızı söylediler. Allah tan ümit kesilmez diyerek 4 gün ikinci Özel bir hastaneye hastamız nakledildi ve sabırla müjdeli haberi bekledik. 4 gün sonra maalesef hastamız hayat mücadelesini kaybetti. Cenazesi vasiyeti üzerine İstanbul'dan Samsun İli, Çarşamba ilçesi, Kargucak Köyü aile mezarlığına defnedilmiştir. Eşimi teselli etmeye çalışıyorum bu nedenle ölüm öncesi 4 günlük hastane süreci de eklendiğinde malum 1 haftadır durumu sizlere yansıtmamaya çalıştım ama kusurumu mazur görün lütfen, malum acı paylaşıldıkça azalır misali sizlere durumumu arz edeyim dedim. Herkesin bu dünyadan göçmüş yakınlarına Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Saygılarımla,

ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin başınız saolsun