Kayın pederimi kaybettim

Cevap: Kayın pederimi kaybettim

Başınız sağolsun hocam,mekanı cennet olsun,

Necip Fazılın şu dizeleri benim her okuduğumda tüylerimi diken diken eder;

Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber... Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?

Allah geride kalanlara sabır versin...

Başınız sağolsun. Allah günahlarını affetsin.

abim başınız sağolsun uzuldum

Basiniz Sagolsun Allah Sabirlar versin...

.
Başınız sağolsun üstadım,

ALLAH sizlere, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin...

basiniz sagolsun allah rahmet eylesin

Arkadaşlar 03.02.2012 Tarihinde öz babam kadar sevdiğim, her zaman damadı olarak onur duyduğum sevgili kayın pederim Kani SEVİNDİK'i kaybettik. Hastaneye canlı girdi bir anda nefes alamıyorum deyip yığılıverdi. Doktorların acil müdahaleleri sonucu duran kalbi 25 dakikalık kalp masajı sonrası çalışabildi. Kısmet uyutuldu Kalp masajı anında ki 25 dakikalık süreçte maalesef beynine oksijen gitmemiş. Doktorlar durumun çok ciddi olduğunu ve her şeye hazırlıklı olmamızı söylediler. Allah tan ümit kesilmez diyerek 4 gün ikinci Özel bir hastaneye hastamız nakledildi ve sabırla müjdeli haberi bekledik. 4 gün sonra maalesef hastamız hayat mücadelesini kaybetti. Cenazesi vasiyeti üzerine İstanbul'dan Samsun İli, Çarşamba ilçesi, Kargucak Köyü aile mezarlığına defnedilmiştir. Eşimi teselli etmeye çalışıyorum bu nedenle ölüm öncesi 4 günlük hastane süreci de eklendiğinde malum 1 haftadır durumu sizlere yansıtmamaya çalıştım ama kusurumu mazur görün lütfen, malum acı paylaşıldıkça azalır misali sizlere durumumu arz edeyim dedim. Herkesin bu dünyadan göçmüş yakınlarına Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Saygılarımla,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kayın Pederinize; Allah'tan Rahmet, Yakınları Olarak Sizede Başsağlığı Dilerim!

********************************-Mekanı Cennet Olsun***********************

Saygılarımla

By_CTO

Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.

Başınız sağolsun.Allahım mekanını cennet eylesin.Size,eşinize ve tüm sevenlerine Allah sabır versin.