Kayın pederimi kaybettim

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Arkadaşlar 03.02.2012 Tarihinde öz babam kadar sevdiğim, her zaman damadı olarak onur duyduğum sevgili kayın pederim Kani SEVİNDİK'i kaybettik. Hastaneye canlı girdi bir anda nefes alamıyorum deyip yığılıverdi. Doktorların acil müdahaleleri sonucu duran kalbi 25 dakikalık kalp masajı sonrası çalışabildi. Kısmet uyutuldu Kalp masajı anında ki 25 dakikalık süreçte maalesef beynine oksijen gitmemiş. Doktorlar durumun çok ciddi olduğunu ve her şeye hazırlıklı olmamızı söylediler. Allah tan ümit kesilmez diyerek 4 gün ikinci Özel bir hastaneye hastamız nakledildi ve sabırla müjdeli haberi bekledik. 4 gün sonra maalesef hastamız hayat mücadelesini kaybetti. Cenazesi vasiyeti üzerine İstanbul'dan Samsun İli, Çarşamba ilçesi, Kargucak Köyü aile mezarlığına defnedilmiştir. Eşimi teselli etmeye çalışıyorum bu nedenle ölüm öncesi 4 günlük hastane süreci de eklendiğinde malum 1 haftadır durumu sizlere yansıtmamaya çalıştım ama kusurumu mazur görün lütfen, malum acı paylaşıldıkça azalır misali sizlere durumumu arz edeyim dedim. Herkesin bu dünyadan göçmüş yakınlarına Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Saygılarımla,

Cevap: Kayın pederimi kaybettim

Başın sağolsun üstat,Allah sabırlar versin.

başınız sağolsun.allah sevenlerine sabır versin SAZGRUBU.keşke daha önce yazsaydınız belki paylaşmak dediğiniz gibi acınızı biraz olsun azaltırdı.mekanı cennet olsun.sizin acınız bizim acımızdır.zaman herşeyin ilacı.allah sizlere uzun ömürler versin.

cok uzucu bir durum, hocam basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin..Maalesef hayatımız acı gerçeklerle dolu..Hepimizin bir gün bu gerçekle yüzyüze kalacağımızı unutmamalıyız...

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin sizlere.
Sevdiklerini ansızın kaybetmenin acısını çok iyi bilirim, defalarca hem de.
Ancak "Her nefis ölümü tadacaktır" demekte yüce yaradan.

Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olur inşaallah.

abi başınız sağolsun.. rabbim kalanlara sabır ve uzun ömürler nasip etsin inşallah.. takdiri ilahi.. söylenecek fazla bişey yok aslında.. acınızı yürekten paylaşıyorum...

ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.
Geride kalanların başı sağolsun Allah sabır versin.

Allah geride kalanlara sabır versin ..Mekanı cennet olur inşallah...

allah rahmet eylesin toprağı bol olsun..